Sökresultat
Annons-ID: 15097591

Systemintegrationstestare till Xylem!

Xylem Water Solutions Global Services AB

Här finns chansen för dig som är ingenjör inom elektronik eller mekatronik att komma in och lära dig massor. Xylem är ett innovativt och marknadsledande bolag som är specialiserade inom vattenteknik och vattenpumpar. Som systemintegrationstestare kommer du att testa Xylems produkter ur ett kundperspektiv genom att bygga teststationer och simulera olika testfall. Är du praktiskt lagd med fallenhet för komplex problemlösning har du hittat rätt. Ansök redan idag!

Ansök här

Företag: Xylem Water Solutions Global Services AB

Stad: Solna

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid, långsiktigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som systemintegrationstestare kommer du att arbeta på avdelningen Monitor and Control som ansvarar för styrningen av vattenpumparna. Du kommer tillhöra System Integration-teamet som består av 5 kompetenta och engagerade kollegor som ser fram emot att välkomna dig. Tillsammans kommer ni ansvara för testningen av Xylems olika produkter. Produkterna inkluderar b.la. pumpar, mixers, controllers, monitors, molntjänster och olika typer av sensorer.

Målet är att Xylems produkter ska fortsätta vara världens bästa ur ett kundperspektiv så därför finns en mängd olika intressanta och roliga utmaningar att ta sig an. Rollen är av varierad karaktär och i arbetet ingår många praktiska moment i labbet där du kommer få användning av din tekniska kompetens och goda problemlösningsförmåga.

Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och att du är nyfiken på produkterna och företaget, du kommer få veta mycket mer lite längre fram i rekryteringsprocessen!

Du erbjuds

 • Arbeta nära en högkvalitativ produkt som transporterar och renar vatten globalt
 • Kompetensutveckling hos ett väletablerat företag där din upplärning är individanpassad beroende på din nuvarande kompetens

Xylem har dessutom vunnit flera olika priser, varav ett pris är Guldknappen, där dom blivit utnämnda till Sveriges mest föräldravänliga arbetsplats, då de arbetar för att deras anställda ska få ihop arbetslivet med privatlivet.

Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work. Så länge alla är nöjda med samarbetet är ambitionen att du framöver ska bli anställd direkt hos Xylem. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Bygga teststationer och simulera olika testfall
 • Identifiera olika testcase och nya tester att utföra
 • Skriva testfall samt granskning av teamets tester
 • Delta i morgonmöten och planering
 • Du kommer till viss del arbeta med testautomatisering i Python
 • Anpassa ritningar och kopplingsscheman

Vi söker dig som

I den här rollen kommer du tillhöra ett team som verkligen tycker om det praktiska och att arbeta i laboratoriet. För att både lyckas och trivas i rollen ser vi därför att du är likasinnad och vill arbeta nära produkten. Du tycker om komplexa frågeställningar och har ett genuint tekniskt intresse.

 • Utbildning som civilingenjör/högskoleingenjör inom t.ex. elektronik, mekatronik, mekanik eller liknande.
 • Har grundläggande kunskaper inom elektronik
 • Grundläggande programmeringskunskaper
 • Kan uttrycka dig obegränsat på engelska

Det är meriterande om du...

 • Har praktisk erfarenhet av controllers och drives
 • Goda kunskaper inom testmetodik

Som person är du:

 • Noggrann
 • Nyfiken
 • Problemlösande

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. För att trivas hos vår kund är det viktig att du är en person med stort engagemang, har lätt att samarbeta med andra och har en naturlig ådra för problemlösning.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Stockholm, Sundbyberg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här