My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104229

Systemkonsult inom IT-operation och övervakning till Compose IT!

Vill du utvecklas inom IT Operations Management? KUL! Då har du kommit helt rätt. Hos Compose IT är visionen att kunderna ska ha en problemfri digital infrastruktur med hjälp av marknadens bästa verktyg inom Fault- & Performance Management samt automation. Hos Compose IT arbetar du nära tillsammans med din kollegor, med en gemensam ambition att alltid bli bättre. Är du intresserad av komplexa system, problemlösning och förstklassig service, då kan Compose IT erbjuda dig möjligheten att arbeta med just det! Här blir du en del av ett specialistbolag och får arbeta tillsammans med erfarna, hjälpsamma och kunniga kollegor. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Compose IT Nordic AB

Plats: Örebro & Arboga

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Compose IT hjälper sina kunder genom att bidra med spetskompetens inom Fault-, Performance- & Automation Management samt IT Service Management. Det gör de genom att bygga kundanpassade systemlösningar för att förbättra kontrollen över kundens system, applikationer och IT-drift. Kunderna är stora organisationer såsom telekomoperatörer, myndigheter och regioner, tillverkande industrier och bank/finans. Den gemensamma nämnaren för kunderna är att de har stora IT-miljöer, centraliserad IT-övervakning, stora trafikvolymer och där tillgänglighet och informationshantering är verksamhetskritiskt.

Med ökad efterfrågan från sina kunder söker Compose IT nu efter nästa kollega till kontoret i Örebro. Här kommer du att arbeta med olika kunders behov där du på 50% arbetar mot uppdrag hos Försvarsmakten i Arboga . Hos Compose IT välkomnas du till ett litet och familjärt team om fem kollegor på kontoret i Örebro. Du kommer även samarbeta med kollegor från kontoren i Sollentuna, Östersund och Gävle.

Så här beskriver Markus, som arbetar på Compose IT, vad han tycker är det bästa med sitt jobb:

"Sammanhållningen och den glada stämningen i företaget är definitivt en av våra framgångsfaktorer. Det är ett engagerat och glatt gäng som alltid stöttar varandra där så behövs. Att varje dag få arbeta med Europas bästa konsulter inom vårt område gör inte heller saken sämre."

Du erbjuds

 • Möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom IT-Operation Management, systemförvaltning och utveckling genom stöd från kunniga och hjälpsamma kollegor i roller som mjukvaruingenjörer, telekomexperter och övervakningsspecialister
 • Att arbeta på ett värderingsstyrt bolag: Compose IT brinner för vad de gör och arbetar tillsammans utifrån värdeorden engagemang, kompetens och glädje!
 • Att arbeta med kreativ problemlösning för stora och häftiga bolag, genom att använda dig av marknadens bästa verktyg från ledande leverantörer

I rollen som konsult kommer du att arbeta tillsammans med ett leveransteam mot större kunder inom privat och offentlig sektor. Ni jobbar med produkter från bland annat IBM, Elastic och Ivanti och här får du möjligheten att bli specialist inom system som Watson AIOps eller Netcool.

Arbetsuppgifter

 • Installationer, konfiguration och uppdateringar av system
 • Integrationer för system gällande övervakning och larmdata
 • Att utveckla nya eller anpassa befintliga funktioner och systemlösningar
 • Att utveckla visualiseringslösningar i form av rapporter och dashboards
 • Att hjälpa kunder med förbättring av teknik, arbetssätt och processer

Vi söker dig som

 • Har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna inom IT-drift, övervakning eller annat område som bedöms relevant
 • Har erfarenhet av att arbeta självständigt med databas och Linux som operativsystem
 • Har erfarenhet av övervakning, av både servrar, nätverk och applikationer
 • Kommunicerar obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift då du använder dig av båda språken i ditt dagliga arbete
 • Är svensk medborgare (på grund av arbete i säkerhetsklassade uppdrag)

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av applikationsdrift eller från NOC samt någon form av programmeringserfarenhet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Självutvecklande
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Örebro, nya fräscha lokaler centralt (Krämarterassen). Halva tiden kommer du att arbeta ute hos Försvarsmakten i Arboga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Compose IT Nordic AB

Compose IT startades för 25 år sedan och har idag kontor i Gävle, Östersund, Stockholm och Örebro. Idag är bolaget totalt 28 anställda i Sverige. Läs mer om Compose IT här!

Bli direktrekryterad till Compose IT Nordic AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Erika Örneus eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104229

Ansök här