info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099798

Systemutvecklare inom C# till stabilt produktbolag

CANEA Partner Group AB

Drivs du av att utveckla användarvänliga produkter med kvalité snarare än kvantitet? CANEA söker en erfaren Systemutvecklare inom C# till utvecklingsteamet där du blir en central del av vidareutvecklingen av deras produkter. Du erbjuds ett flexibelt arbete, löpande kompetensutveckling samt en stor möjlighet att påverka slutprodukten.

Ansök här

Företag: CANEA Partner Group AB

Plats: Packhusgatan 6

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

I rollen som Systemutvecklare hos oss blir du en del av vårt produktutvecklingsteam om 16 personer där fokus ligger på att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra kunders behov. Vår produkt CANEA ONE är unik och hjälper våra kunder bli effektivare i sin vardag med hantering av Strategi- och måluppföljning, projekt- och portföljhantering samt digitaliserade processer och dokumenthantering. Våra användare finns hos stora och små kunder, främst i Sverige men även internationellt via vårt partnernätverk.

Vi bygger en produkt som är användarvänlig och flexibel med sociala funktioner, samarbete och kommunikation i fokus. Produkten bygger på C#, ASP.Net, MS SQL Server, Angular och Javascript.

Kika på videon för att lära dig mer om CANEA ONE

Du erbjuds

 • Utveckling tillsammans med kompetenta kollegor i en miljö som dagligen erbjuder komplexa utmaningar
 • Ansvar och möjligheten att driva initiativ för att hålla oss i teknikens framkant
 • Labbande med nya tekniker i egna sidoprojekt på arbetstid för att utvecklas eller identifiera det som kommer att lyfta våra produkter i framtiden

Vi söker dig som

 • Har minst 3 års erfarenhet av C#/.NET
 • Har en eftergymnasial teknisk utbildning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Kunskaper inom asp.net och/eller arbetat med Angular, TypeScript och JavaScript
 • Kunskaper inom SQL server
 • Kunskaper inom Entity Framework
 • Kunskaper inom DevOps

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och CANEA's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Rekryteringsprocessen

 • Steg 1: Telefonavstämning med Academic Work
 • Steg 3: Telefonavstämning med CANEA
 • Steg 4: Intervju 1 med CANEA
 • Steg 5: Intervju 2 med CANEA samt kodtest
 • Steg 6: Referenstagning
 • Steg 7: Avtalsskrivning med CANEA

CANEA Partner Group AB

CANEA hjälper organisationer, företag och människor att nå sin fulla potential. Till vår hjälp har vi erfarna managementkonsulter, engagerande utbildningar och heltäckande IT-lösningar. Vi är en lyssnande, lärande och kommunicerande organisation. När ni anlitar oss får ni del av hela den bredd och spets som 30 års samlad erfarenhet av verksamhetsutveckling i olika branscher har gett oss.

Vi erbjuder tjänster inom en rad områden såsom: strategi, ledarskap, operativ effektivitet samt utbildningar. Vår IT-lösning – ledningssystemet CANEA ONE – består av fem moduler: CANEA Strategy, CANEA Project, CANEA Document, CANEA Workflow och CANEA Process. De kan användas var för sig eller tillsammans, för att maximera nyttan av synergieffekterna modulerna emellan.

CANEA ONE används av såväl stora som små företag i en rad branscher såsom: energi & miljö, ideella organisationer, life science, livsmedel, offentlig sektor, tillverkningsindustri, transport & logistik, vård & omsorg, med flera. Läs gärna mer om oss på vår hemsida!

Bli direktrekryterad till CANEA Partner Group AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jesper Stien eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgh03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099798

Ansök här