info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099483

Systemutvecklare till Softronic!

Softronic Aktiebolag

Vill du genom teknik vara med och bidra till en positiv kraft i samhället och vara en del i att göra världen lite mer hållbar? Då är Softronic en arbetsplats för dig! De arbetar ständigt med att förflytta deras kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: Softronic Aktiebolag

Plats: Sundsvall

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: 8-17

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med deras kunder verkar de för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Det är vad de kallar GoodTech.

Teamet i Sundsvall har gedigen erfarenhet av att tillsammans skapa värde och förmåga i konsultverksamhet. De jobbar med långsiktiga kundrelationer, teamleveranser och åtaganden där deras kultur genomsyras av flexibilitet, tillit och gemenskap. Nu söker de ytterligare en systemutvecklare att stärka sitt team med.

Du erbjuds

  • En inkluderande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor
  • Ett meningsfullt arbete där du är med och bidrar till en mer hållbar framtid
  • Ett av branschens bästa och mest flexibla erbjudanden

Vi söker dig som

  • Har arbetslivserfarenhet inom systemutveckling. Exempelvis inom: Java, .NET, DevOps, Cloud, Integration.
  • Har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då det krävs för kommunikation och dokumentation

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Serviceinriktad
  • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Softronic Aktiebolag

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med deras kunder verkar de för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Softronic hjälper kunder att skapa innovativa och driftsäkra digitala tjänster, som skapar mervärde och förenklar människors liv och jobb.

Bli direktrekryterad till Softronic Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Tina Rabnell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099483

Ansök här