Sökresultat
Annons-ID: 15097313

Ta chansen och bli miljökonsult hos Miljömätarna i Linköping!

Har du studerat naturvetenskap, miljö eller energi och är redo för nästa utmaning i karriären? Vill du dessutom arbeta på ett kvalitetsinriktat bolag där du i din tjänst får hjälpa företag till en minskad miljöpåverkan? Då kan rollen som miljökonsult hos Miljömätarna i Linköping vara något för dig! Miljömätarna har över 30 års erfarenhet av emissionsmätningar och bolagets kunder är några av Sveriges största energiproducenter såväl som mindre företag inom industrin. Du kommer välkomnas till ett familjärt bolag och erbjudas goda möjligheter till att utvecklas både i din roll och inom företaget. Låter det som något för dig? Sök redan idag och bli en del av Miljömätarna!

Ansök här

Företag: MILJÖMÄTARNA I LINKÖPING AB

Stad: Linköping

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Miljömätarna är ett kvalitetsinriktat, ackrediterat luftlaboratorium med mer än 30 års erfarenhet av emissionsmätningar. Tyngdpunkten ligger inom kraft- och värmeproducerande industri men företaget utför mätningar inom alla typer av industrier. I takt med ökade krav i branschen expanderar Miljömätarna och som följd på det söker de nu en miljökonsult till deras kontor i Linköping. Detta är en chans för dig med ett kvalitetstänk och miljöengagemang som vill hjälpa företag till en minskad miljöpåverkan.

Som miljökonsult kommer du erbjudas en varierad och spännande roll med mycket frihet under ansvar. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten samt en god lagspelare. Vi ser gärna även att du är flexibel och gillar att resa i ditt arbete. Du kommer välkomnas till ett bolag med engagerade och kompetenta kollegor där samtliga medarbetare stöttar varandra.

Du erbjuds:

 • En fot in i en spännande bransch där du får chans att bidra till ett ökat miljöarbete.
 • En roll med goda utvecklingsmöjligheter där du erbjuds mycket frihet under ansvar.
 • Möjligheten att arbeta på ett mindre och familjärt företag där du erbjuds chans till att vara med och påverka i bolaget.
 • Engagerade och kompetenta kollegor på en arbetsplats där god sammanhållning och gott samarbete värderas högt.
 • En tjänst där du får resa och se många anläggningar runt om i Sverige.
 • Generösa förmåner och trygga anställningsvillkor.

Arbetsuppgifter

 • I rollen som miljökonsult kommer du att få arbeta brett och varierat och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav emissionsmätningar, resande, rapportskrivning, utvärdering av resultat samt kundkontakt. Du kommer främst att arbeta med kunder inom kraft- och värmeproducerande industri och tjänsten kommer innebära en del resande inom Sverige då Miljömätarnas kunder är geografiskt utspridda. Du kommer ha med dig en kollega när du genomför mätningar på kunds anläggning men annars självständigt ansvara för dina kunder när du kommit in väl i rollen. Innan dess kommer du att få gå parallellt med en erfaren kollega för att lära dig arbetsuppgifterna och få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis miljö, kemi eller energi. Alternativt en annan relevant eftergymnasial utbildning i kombination med en gymnasieutbildning inom naturvetenskap.
 • Har goda kunskaper inom matematik, fysik och kemi.
 • Har mycket god datavana och goda kunskaper inom Office-paketet.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Har B-körkort.

Tjänsten innebär fysiskt ansträngande lyft av utrustning.

Det är meriterande om du har:

 • Kunskap inom svensk lagstiftning.
 • Erfarenhet från en roll inom processindustrin, exempelvis som drifttekniker.
 • Tidigare erfarenhet av provtagning.
 • Kunskap inom programmering och/eller statistik.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar och flexibel

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

MILJÖMÄTARNA I LINKÖPING AB

Miljömätarna i Linköping AB är ett kvalitetsinriktat, ackrediterat luftlaboratorium med mer än 30 års erfarenhet av emissionsmätningar. Tyngdpunkten ligger inom kraft- och värmeproducerande industri men företaget utför mätningar inom alla typer av industri. Våra kunder är några av Sveriges största energiproducenter såväl som mindre företag inom industrin.​

Bli direktrekryterad till MILJÖMÄTARNA I LINKÖPING AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här