My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100269

Ta chansen och utvecklas som mekanikkonstruktör hos Etteplan i Jönköping!

Etteplan Sweden AB

Har du tidigare arbetslivserfarenhet som mekanikkonstruktör och är redo för nästa utmaning i karriären? Vill du dessutom vara en del av ett företag med ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher? Då har du nu chansen att bli Etteplans nya mekanikkonstruktör! I rollen kommer du att få tillhöra ett kompetent och engagerat team i ett bolag med stort fokus på kompetensutveckling. Du kommer erbjudas varierande arbetsuppgifter och spännande uppdrag samt även ett generöst paket av förmåner. Detta är en chans för dig som vill utvecklas inom produktutveckling och maskinkonstruktion!

Ansök här

Företag: Etteplan Sweden AB

Plats: Jönköping

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Etteplan är ett konsultbolag som är experter på teknisk design, mjukvara, inbyggda system och avancerad teknisk dokumentation. Bolagets innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter och med drygt 60 kontor utspritt i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder Etteplan en global affärsmiljö. Den tekniska bredden som Etteplan består av skapar en perfekt miljö för dig som ingenjör och som vill utöka dina kunskaper inom ditt tekniska område.

Som mekanikkonstruktör med bas i Jönköping kommer du att bli en del av Etteplans fortsatta expansiva satsning. I dagsläget består kontoret av runt 60 konsulter varav hälften tillhör just mekanikavdelningen. Som mekanikkonstruktör kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på vilket uppdrag du är på och du kommer på så sätt att få arbeta med de flesta stegen i produktutvecklingskedjan, allt från nyutveckling till vidareutveckling.

Du erbjuds:

 • Att bli en del av ett expansivt företag med familjekänsla där du får chans att påverka ditt arbete.
 • En arbetsgivare med kompetenta och engagerade medarbetare där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom branschen.
 • Möjligheten att arbeta med spännande företag i flera olika branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör inom ditt specialistområde.
 • En tjänst på ett tryggt bolag med stort fokus på kompetensutveckling och där du erbjuds goda möjligheter att utvecklas i din roll och att göra karriär inom bolaget.
 • Ett team med god sammanhållning där de gillar att umgås med varandra, vilket kan innebära allt ifrån att testa varandras hobbys till att äta julbord tillsammans.
 • Trygga anställningsvillkor och generösa förmåner, exempelvis personalbil, utfyllnad av föräldralön och studiestöd.

Arbetsuppgifter

 • Som mekanikkonstruktör hos Etteplan erbjuds du en spännande och utvecklande roll där dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vilket uppdrag du är på. Du kommer spela en viktig roll i produktutvecklingskedjan hos den kund du är på uppdrag hos och få arbeta med avancerade tekniska lösningar, genom både nyutveckling, modifiering och vidareutveckling av befintliga produkter. Som mekanikkonstruktör kommer du att få arbeta med den senaste tekniken i syfte att hjälpa Etteplans kunder att växa och utvecklas.

Vi söker dig som

 • Har en relevant civil- eller högskoleexamen inom exempelvis maskinteknik eller mekatronik.
 • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet som mekanikkonstruktör.
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
 • Har B-körkort och tillgång till egen bil.
 • Har ett stort tekniskt intresse.

Det är meriterande om du har:

 • Kunskap inom mekatronik.
 • Engagerat dig i en förening eller liknande under studietiden.
 • Erfarenhet inom svetsade konstruktion.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Etteplan Sweden AB

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech.

Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige. I Jönköping finns kontoret i Castellums lokaler på Slottsgatan 14 vid Östra Torget. Läs mer om Etteplan HÄR.

Bli direktrekryterad till Etteplan Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petra Svensson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100269

Ansök här