Sökresultat
Annons-ID: 15097319

Tågreparatör till Euromaint!

EuroMaint Rail AB

Vi söker nu tre personer som letar efter ett fysiskt och viktigt arbete. I rollen som reparatör kommer du att ingå i en tight grupp som tillsammans hjälps åt att arbeta med underhåll av tåg. Arbetet är samhällsviktigt där du arbetar för att tågen ska fortsätta rulla. Uppdraget är på heltid och vi ser långsiktigt på tjänsten för rätt person. Vi går igenom ansökningarna löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag för att öka dina chanser.

Ansök här

Företag: EuroMaint Rail AB

Stad: Umeå

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Euromaint ligger på Västerslätt i Umeå och erbjuder tekniskt underhåll på passagerartåg. De behöver nu förstärkning till teamet där du kommer att jobba skiftgång precis som övriga i teamet. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng och kommer erbjudas utbildning för att få vistas i lokalerna (vistelse i spår och elsäkerhet).

Uppdraget är upplagt på tre skift: Första veckan jobbar du förmiddag, andra eftermiddag, och tredje veckan natt så att alla timmar på dygnet täcks. Fjärde veckan är du ledig onsdag- fredag, då jobbar du långa dagar fredag-söndag. Som introduktion får du en 6-7 dagars utbildning och därefter får du följa med erfaren personal som visar hur arbetet ska utföras och delegerar.

Arbetsuppgifter

  • Som Reparatör kommer du arbeta med att utföra besiktningar och reparera tåg. Du arbetar i skift tillsammans med 2-3 kollegor och säkerställer att inkommande tåg är i bra skick.

Vi söker dig som

  • Har körkort B
  • Har god kännedom av olika handverktyg, antingen har du kanske arbetat i verkstad eller brukar meka mycket med fordon på din fritid?
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska då kommunikationen internt och i säkerhetsföreskrifter sker på svenska
  • Vill arbeta fysiskt och i skift
  • Trivs med att ta instruktioner och har en hög arbetsmoral gällande utförandet av arbetet men även att komma i tid

För denna tjänst kommer det att krävas drogtest och läkarundersökning för att få arbeta.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till EuroMaint Rail AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här