info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098594

Talangprogram inom SAS till Afa försäkring!

SAS Institute Aktiebolag

Vill du vara med och utveckla och förbättra en BI-plattform (SAS) som samlar data kring skadestatistik på arbetsmarknaden? Genom ett unikt talangprogram tillsammans med SAS Institute och Afa försäkring kan din dröm bli verklighet! Vi söker nu efter en person som under 12 månader kommer få utbildning inom SAS och samtidigt arbeta hos Afa försäkring, perfekt kombo för dig som vill få en raketkarriär inom SAS!

Ansök här

Företag: SAS Institute Aktiebolag

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Januari

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Detta utbildningsprogram är ett samarbete mellan Academic Work, Afa försäkring och SAS Institute. Vi söker efter en person som kommer att bli anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Afa försäkring samtidigt som SAS Institute investerar i kompetenspåbyggnad för dig. Efter 12 månaders arbete är intentionen att du blir anställd direkt hos Afa försäkring, förutsatt att samarbetet fungerar bra mellan alla parter.

Du erbjuds

 • Ett talangprogram som pågår under 12 månader tillsammans med SAS Institute där du tar certifikat löpande inom; SAS Programming, SAS Administration 9.4, SAS Administration Viya och SAS Advanced Programming
 • Tillsammans med din konsultchef kommer ni följa en coachniningsplan för att säkerställa att du utvecklas och trivs på bästa möjliga sätt
 • Stora utvecklingsmöjligheter framåt där ambitionen är att du efter programmet får en anställning. I din roll finns det möjligheter att fördjupa dina kunskaper om de olika SAS-komponenterna och lära dig om hur systemet används inom olika områden.

Arbetsuppgifter

 • Du kommer att arbeta nära tillsammans med ditt team som arbetar agilt och är inne mycket på kontotret tillsammans. Teamet hjälper deras BI-utvecklare att leverera en stabil och säker utvecklingsplattform samt löser olika tekniska problem och utmaningar.
 • En stor del av arbetet är support där fokus ligger på att arbeta med felsökning på de problemen som kommer upp kopplat till plattformen. Det kan vara att användare inte kan logga in, autentiseringsproblem, behörighetsproblem eller något serverfel. Om du själv inte kan lösa problemen skickar du dem vidare internt, du har alltid kollegor nära till hands som du kan fråga.
 • I rollen samarbetar du nära med dina kollegor som använder plattformen, det är en spridd användningsgrupp, bland annat skadereglerare, kapitalförvaltare och handläggare. Du samarbetar även nära med Infrastrukturteamet som ansvarar för servrarna på plats.

Vi söker dig som

 • Har minst en kandidatexamen inom IT, där du fått goda programmeringskunskaper
 • Har god kännedom om Linux som operativsystem
 • Har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig mer inom SAS
 • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då båda språken används i arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Bra på att samarbeta såväl som självgående
 • Kommunikativ
 • Nyfiken

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofie Gillberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn11@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098594

Ansök här