Sökresultat
Annons-ID: 15097450

Technical IT-Support till Husqvarna Group!

Husqvarna AB

Har du ett stort intresse för IT och problemlösning och trivs i en supporterande roll? Tycker du det är viktigt att ha roligt på jobbet? Då kan rollen på Husqvarna vara något för dig! Här får du möjlighet att arbeta både operativt och strategiskt med IT aktiviteter i ett team som värdesätter gemenskap och goda samarbeten. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Husqvarna AB

Stad: Huskvarna

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Husqvarna Group är ett globalt företag med en över 300 år lång historia av innovation inom trädgårds- och skogsvårdsmaskiner. Företaget är drivet av en stark passion för att skapa produkter som förbättrar människors liv och miljön omkring oss. De är ständigt i framkant av teknologi och innovation, och söker nu en entusiastisk IT-tekniker att ansluta sig till deras Manufacturing IT-team som ansvarar och stödjer IT-aktiviteter mot Husqvarnas fabriker globalt.

Husqvarna Manufacturing är sedan ett par år tillbaka inne i den stora satsningen mot automatisering, vilket innebär en omvandling från traditionell produktion till starkt automatiserade fabriker. Detta ställer i sin tur högre krav på avdelningens IT-support eftersom maskiner, robotar och annan utrustning kopplats upp mot IT-lösningar.

I denna roll kommer du att ingå i ett mycket skickligt och dedikerat team, som idag består av 7 medarbetare. Dina främsta ansvarsområden kommer att vara att arbeta med konfigurering av utrustning som finns i fabrikerna, så som scanners, skrivare, PC`s och likvärdigt. Inom ditt område förväntas du arbeta med problemlösning och analysera orsaken till problemet där du såväl initierar, driver och utför arbetet. Teamet arbetar mycket maskin- och systemnära i ett öppet kontorsklimat för att bidra till maximal utväxling och kompetensutveckling. Rollen är uppdelad mellan supportarbete och projektarbete där du arbetar såväl operativt och strategisk - vilket innebär att ingen dag är den andra lik och att du ständigt är på en utvecklingsresa!

Utöver att stötta Huskvarna-siten kommer du även att supportera fabriken i Brastad, som ligger strax utanför Lysekil vilket innebär att resor i rollen förekommer.

Du erbjuds

 • Möjligheten att tillhöra ett skickligt och dedikerat team
 • En spännande möjlighet att arbeta inom en globalt erkänd organisation med en rik historia av innovation.
 • En dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas inom ditt område
 • Ett arbete med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Har en teknisk utbildning i bagaget, på antingen gymnasie- eller högskolenivå
 • Har grundläggande kunskaper inom IT, det är även önskvärt att du sitter kunskaper inom hårdvara och PC
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet
 • Har B-körkort då rollen innefattar en del resor mellan Husqvarnas produktioner

Vidare är det meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av arbete i produktionsmiljö
 • Har grundkunskaper inom Active Directory samt Office365 Windows Server
 • Har tidigare erfarenhet från IT-support och nätverksmiljöer

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Husqvarna AB

Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och identifierar sig själva som världens äldsta startup. Ett stort och världsledande företag sett till omsättning men ett litet och familjärt bolag i väggarna. Allas idéer välkomnas och uppskattas. Det är nära mellan avdelningarna och utvecklingsambitioner flödar i koncernen. Vad gör Husqvarna då i det dagliga arbetet? Jo de levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här