My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101593

Teknikansvarig inom järnväg till Sweco!

SWECO Sverige AB

Har du tidigare erfarenhet av exempelvis projektering inom väg eller mark? Vill du vässa dina kunskaper och ta dig an nästa steg i karriären? Då kan vi ha rätt jobb för dig! Vi tillämpar löpande urval så se till att skicka in din ansökan redan idag.

Ansök här

Företag: SWECO Sverige AB

Plats: Gävle

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. De levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar. De har även Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana och deras konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan; från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårbunden trafik.

I rollen som teknikansvarig kommer du att arbeta i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett nätverk av duktiga och erfarna projektörer, specialister och ledare med goda möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt arbete med frihet under ansvar – baserat på Swecos kunders behov såklart.
 • Att arbeta på ett företag som fokuserar på vår världs stora samhällsutmaningar. Detta innebär en relevant, utmanande och inspirerande arbetsplats.
 • Ett företag med stora karriärvägar – Sweco har hela 21 000 medarbetare.
 • Att arbeta hos Sveriges ledande järnvägskonsultbolag.

Arbetsuppgifter

 • Som teknikansvarig kommer du att arbeta med såväl små som stora uppdrag i nära samarbete med kollegor och kunder. Beroende på din bakgrund och intresse kommer du att vara teknikansvarig i olika typer av järnvägsprojekt. Du kommer att ansvara för att säkerställa att kundens och övriga intressenters mål och krav uppfylls i den produkt som ska levereras.

Vi söker dig som

 • Har relevant högskole- eller universitetsexamen kopplat till tjänstens arbetsuppgifter
 • Har minst tre års arbetslivserfarenhet som projektör och/eller teknikansvarig samt har god förståelse för projekteringsprocessen
 • Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift då kommunikation med kollegor sker på båda språken

Vi ser det som meriterande om du har arbetat i Bentleys produkter så som Microstation, OpenRail Designer och OpenRail ConceptStation. Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad - Du trivs att arbeta i team och tillsammans med dem arbeta mot gemensamma mål.
 • Affärsinriktad - Du drivs av att skapa goda relationer med såväl interna som externa kontakter.
 • Drivs av din egen utveckling - Du är nyfiken och har ett stort intresse av att utveckla dig själv, dina kollegor och dina kunder.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

SWECO Sverige AB

Läs mer om Sweco och hur de presenterar sig här

Bli direktrekryterad till SWECO Sverige AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nellie Sundström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gav01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101593

Ansök här