info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15097888

Resande Tekniker

TC Connect Sweden AB

Här finns stora möjligheter för dig med ett intresse inom teknik att få växa tillsammans med ett bolag som ligger i framkant! TC Connect har ledande kompetens inom verksamhetskritiska kommunikationssystem och letar nu efter dig som vill vara med på deras utvecklingsresa. Här får du möjligheten att bli en del av en organisation med snabba beslutsvägar och ingå i ett team med gedigen kompetens.

Ansök här

Företag: TC Connect Sweden AB

Plats: Kumla

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt Överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Nu har du chansen att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö med teknik som ligger i framkant! Ta chansen att arbeta som tekniker för TC Connect Sweden, ett ledande företag inom verksamhetskritiska kommunikationssystem med enheter runt om i landet. De skapar effektiva kommunikations- och säkerhetslösningar för några av Sveriges mest krävande verksamheter. Här får du möjlighet att bidra till ett säkrare samhälle då några av deras viktigaste kunder finns inom kommuner, regioner, statliga verk- och myndigheter, energibolag och industri.

Academic Work söker för TC Connects räkning dig som är serviceinriktad och tar ansvar för ditt arbete. Du har kunskap inom teknik och installation sedan tidigare och gillar att arbeta tillsammans med dina kollegor för att hitta den bästa lösningen när du möter TC Connects olika kunder.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TC Connect.

Du erbjuds

 • Möjligheten att vara med på en innovativ tillväxtresa och chansen att vara med och bygga framtidens säkerhetslösningar
 • Att arbeta med spännande kunduppdrag där det finns goda möjligheter till utveckling inom nya tekniker
 • En gedigen introduktion för att du på bästa ska komma in i arbetet

Arbetsuppgifter

 • Ge support, montera, installera och driftsätta tekniska lösningar
 • Programmera produkter och utföra service på TC connects produkter
 • Utföra förebyggande underhåll ute hos kund

Vi söker dig som

 • Har 2-3 års arbetslivserfarenhet som tekniker eller installatör
 • Har en avslutad gymnasial utbildning, gärna mot teknik
 • Har ett intresse av att utvecklas inom radiokommunikation
 • Talar svenska såväl som engelska obehindrat då kontakt med kunder sker på båda dessa språk
 • Har B-Körkort
 • Tycker om att resa i tjänsten
 • För att lyckas i rollen behöver du också ha tekniskt intresse och förståelse för teknik

Meriterande för tjänsten och du har erfarenhet inom radiokommunikation I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din motivation till tjänsten och just varför du vill jobba hos TC Connect! Vi ser därför att du är:

 • Samarbetvillig
 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Självgående

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Du kommer att utgå från kumla och resa cirka 2-3 dagar i veckan över hela Sverige. Övernattningar förekommer.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

TC Connect Sweden AB

Bli direktrekryterad till TC Connect Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Alexandra Bugday eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15097888

Ansök här