info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099674

Teknisk administratör till Medmark i Uppsala!

Medmark

Vill du bli en del av ett tillväxtbolag som gör skillnad för den svenska sjukvården och ingå i ett kompetent och familjärt företag? Som teknisk administratör kommer du att vara en nyckelspelare i ett dedikerat team som hanterar innovationer till den svenska sjukvården. Läs vidare för att ta reda på mer om denna spännande möjlighet att vara en del av Medmark's fortsatta tillväxtresa!

Ansök här

Företag: Medmark

Plats: Uppsala

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Medmark är ett stödsystem för att öka patientsäkerheten i samband med läkemedelshantering inom avancerad sjukvård. De har därefter utvecklats till att få ett ökat fokus kring olika former av beredningsstöd samt möjligheten till märkning av andra produkter än läkemedel som används i det dagliga arbetet inom sjukvården. Medmark finns numera på ett flertal orter i Sverige och det skrivs ut över en miljon etiketter per år.

I rollen som administratör har du en nyckelroll i företaget där du kommer vara högst bidragande till att den dagliga verksamheten är fungerande. Du kommer supportera Medmark's kunder med ärenden som rör både mjukvara och hårdvara, där du blir företagets ansikte utåt både via mail och telefon men även vid kundbesök. Du erbjuds en varierande roll där du har stor möjlighet att påverka din egna utveckling, likväl som du är med och utvecklar Medmark's processer och varumärke.

Du erbjuds även:

 • Arbete i en organisation med snabba och enkla beslutsvägar
 • Arbete i ett tillväxtbolag som som har ett tydligt fokus på patientsäkerhet och att förbättra situationen för både patienter och sjukvårdspersonal
 • Flexibla arbetsförhållanden där du styr din egna arbetstid

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat:

 • Ta emot supportärenden från befintliga kunder via mail och/eller telefon, samt hantera ärenden via CRM-system
 • Framställa läkemedelslistor till nya kunder, samt hantera ändringar på befintliga läkemedelslistor
 • Förbereda och genomföra leverans av hårdvara
 • Ta fram och utveckla dokumentation för hantering av olika hårdvara
 • Övriga arbetsuppgifter som rör arbetsplatsen, t.ex. ta emot paket, hantera inkommande fakturor

Vi söker dig som

 • Har en avklarad högskole-/universitetsutbildning, gärna med teknisk inriktning eller relevant arbetslivserfarenhet
 • Har ett genuint intresse för teknik
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Har B-körkort samt tillgång till egen bil då resor förekommer i din roll

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är prestigelös, ansvarstagande och initiativtagande med ett stort eget driv. Vi ser även att du har förmågan att vara serviceminded och värdesätter social kompetens. Vidare ser vi att du är:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kommunikativ
 • Kvalitetsmedveten och noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Medmark

Medmark är ett dotterbolag till Scandinavian Physix AB, vilket är ett helsvenskt bolag grundat av Joakim Engström och Henrik Reinius för att främja teknisk innovation inom vårdsektorn. Affärsidéen växte fram under Joakim och Henriks arbete inom intensivvården där ett högt tempo och en avancerad sjukvård kunde utgöra olika typer av problem. Scandinavian Physix AB med Medmark i spetsen drivs med huvudsakligt syfte att:

 • Stödja innovationer inom vårdsektorn.
 • Förbättra vården genom ökad medvetenhet om patientsäkerhet.
 • Underlätta onödiga administrativa moment och därigenom ge möjlighet till ökad patienttid för vårdpersonalen.
 • Verka för nationella spädningsrutiner för hela slutenvården.

Bli direktrekryterad till Medmark

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Skogum eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099674

Ansök här