My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102859

Erfaren teknisk dokumentatör till Ettiketto!

Ettiketto AB

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem, med en passion för att ta fram etiketter för stora som små förpackningar! Nu söker de en strukturerad och självgående Teknisk Dokumentatör som kan stötta upp verksamheten på systemsidan. Låter detta som något för dig? – Ansök idag!

Ansök här

Företag: Ettiketto AB

Plats: Malmö

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 3 månader

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Ettiketto har cirka 100 anställda och är ett av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige! Som Teknisk Dokumentatör kommer du arbeta tätt med konstruktörer, servicetekniker och automationsingenjörer. Avdelningen består av cirka 20 personer.

I rollen kommer du vara ansvarig för den tekniska dokumentationen i stort, bland annat genom att ta fram ett nytt upplägg för hur den tekniska dokumentationen ska struktureras och visuellt se ut. För detta behöver de någon som är självgående, lösningsorienterad och har tidigare erfarenhet av att arbeta med teknisk dokumentation.

Du erbjuds

 • En fot in på ett spännande bolag, med möjligheter att gå vidare internt på sikt
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Som Teknisk Dokumentatör kommer du ansvara för att sätta upp en ny struktur för Ettikettos manualer och instruktioner. Detta innefattar att hitta en lösning för att samla äldre och ny dokumentation i ett och samma system. Man kommer även att skriva nya manualer samt uppdatera och konvertera befintliga manualer till den nya standarden.

Vi söker dig som

 • Har en teknisk eftergymnasial utbildning, gärna inom maskinteknik eller automation, alternativt en god teknisk bakgrund och intresse
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med teknisk dokumentation, i form av att skriva tekniska manualer och instruktioner
 • Har mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift
 • Det är meriterande om du har en förståelse för CAD för att kunna navigera, hantera och läsa modeller i CAD.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kommunikativ

Övrig information:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, visstid 3 månader
 • Placering: Malmö

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ettiketto AB

Läs mer om Ettiketto HÄR.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lovisa Pålsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102859

Ansök här