info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099384

Teknisk offertansvarig till Sparepartner!

Är du passionerad när det kommer till att bygga starka relationer och främja gynnsamma affärsmöjligheter? Föredrar du en vardag med varierande arbetsuppgifter? Då är rollen som teknisk offertansvarig på Sparepartner för dig! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Företag: Sparepartner i Karlskoga Aktiebolag

Plats: Karlskoga

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överrenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Sparepartner grundades 1989 som ett svar på en kunds behov som inte kunde tillgodoses av enskilda företag i Karlskoga. Kunden behövde reservdelar och tjänster som omfattade skärande bearbetning, plåtbearbetning, lackering, lagerhållning och mer. För att möta dessa behov gick flera företag i Karlskoga samman och bildade Sparepartner, vilket gjorde dem till en komplett leverantör.

De erbjuder konstruktions-, skärande bearbetnings-, plåtbearbetnings- och monteringstjänster internt inom gruppen. Dessutom samarbetar Sparepartner med andra lokala och regionala företag för att säkerställa att de har den nödvändiga kompetensen och resurserna för varje specifikt projekt.

Nu söker de en teknisk offertansvarig som har ansvaret för att hantera och sammanställa offertförfrågningar och skapa offertdokument till potentiella kunder. Rollen innebär att samordna och leda processen för att svara på offertförfrågningar från kunder eller potentiella kunder.

Du erbjuds

 • En roll där du får mycket frihet under ansvar
 • Att bli en del av ett mindre företag där dina initiativ och kreativitet värdesätts
 • En rolig vardag med omväxlande arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

 • Ta emot och analysera kundförfrågningar samt ritningar
 • Kontakt med beställare, leverantörer och interna avdelningar
 • Ansvara för prisättningar
 • Fastställa realistiska tidsramar

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av att sammanställa offerter
 • Kan ritningsläsning
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
 • Har B-körtkort

Det är meriterande om du har

 • Arbetsliverfarenhet inom försäljning, industri eller liknande.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen ska du kunna vara prestigelös och kunna ta stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Här är några viktiga personliga egenskaper som krävs för denna position:

 • Relationskapande
 • Affärsinriktad
 • Samarbetsinriktad
 • Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Sparepartner i Karlskoga Aktiebolag

Vi hjälper dig med dina utmaningar inom tekniskt inköp, hitta rätt resurser med kompetens och kapacitet för att möta dina behov. Vi har ett heltäckande nätverk inom Karlskoga och regionen i området. Här finns tillgång till unik kompetens för mekanisk tillverkning, bearbetning, ytbehandling, konstruktion och design, mm. Sparepartner har inga gränser… vi hjälper dig att lösa dina problem och leverera högsta service.

Läs mer på deras hemsida: Mekanisk Tillverkning | Industriell Mekanisk Entreprenör Sverige -Sparepartner

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099384

Ansök här