My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104152

Teknisk projektledare inom automation till Actemium

Är du redo för nästa steg i karriären? Är du automationsingenjör idag och vill bli teknisk projektledare? Då är det dig vi söker! Actemium söker nu dig som besitter en lyhördhet och ledaregenskaper som vill bli en del av deras team på plats i Göteborg. Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Ansök här

Företag: Actemium Electro AB

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Som Teknisk Projektledare hos Actemium kommer du arbeta tätt med dina kollegor och säkerställa att projekten håller den kvalité och tidsram som krävs. Din roll är fokuserad inom el- och automation där du blir en del av en agil affärsenhet inom Actemium med kärnkompetens inom elkonstruktion och programmering. Du kommer att tillhöra en större koncern med varumärken såsom Actemium, Emil Lundgren, INAC, Eitech, Axians och Omexom som erbjuder tjänster inom elteknik och automation.

Hos Actemium blir du en del av ett härligt gäng och samtidigt får du tillgång till deras världsomspännande nätverk där säkerhet, ansvar och en vilja att dela kunskap står i fokus. Är du redo för en spännande resa i ett nystartat bolag där du vill bidra med ditt kunnande och har möjlighet att påverka?

Actemium strävar efter en god sammanhållning i gruppen och att deras medarbetare ska känna yrkesstolthet. Att trivas på jobbet är viktigt för Actemium och de erbjuder stora möjligheter till kompetensutveckling genom regelbundna utbildningar bl.a. genom Actemiums egna akademi. Som projektledare har du stor möjlighet att påverka ditt arbete, dess innehåll och din egen utveckling.

På plats på kontoret är de 26 kollegor med en atmosfär av en stor öppenhet i att ställa frågor, nyfikenhet och att de framför allt ser kontoret som ett stort team.

Du erbjuds

 • Utvecklingsmöjligheter
 • Bli en del av Vinci koncernen
 • Familjär kultur och engagerade kollegor

Arbetsuppgifter

 • Som teknisk projektledare hos Actemium kommer du att arbeta utifrån deras kontor i Göteborg samt ute hos deras kunder runt om i Västra Götaland
 • I din roll kommer du driva projekt inom el- och automation där du skapar utredningar, förstudier samt upphandlingar för projekten
 • Du kommer ansvara för att tidsplanen och budgeten följs samt vägleda dina kollegor i projektteamet
 • Du ansvarar för uppstart- och uppföljningsmöten med kunder samt vårdar och vidareutvecklar samarbeten

Vi söker dig som

 • Har flertal års erfarenhet som automationsingenjör
 • Är högskoleingenjör eller erhåller annan teknisk utbildning
 • Har erfarenhet inom industri
 • Har erfarenhet av ABB 800xA system
 • Är obehindrat i det svenska och engelska språket i tal och skrift
 • Erhåller B-körkort då resor förekommer i tjänst

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Lösningsorienterad
 • Initiativtagande och handlingskraftig
 • Strukturerad
 • Relationsskapande

Actemium lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser gärna att du uppskattar att arbeta tillsammans med andra, är lyhörd och har en förmåga att arbeta flexibelt. Du drivs av en affärsmässighet i ditt arbete och vill skapa lönsamma projekt med hög kvalité. Att skapa långsiktiga relationer med kunder såväl som kollegor är vad du ser som en självklarhet i din yrkesroll.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller:

 • Steg 1: Ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
 • Steg 2: Telefonintervju med Academic work
 • Steg 3: Beteendebaserad intervju med Academic work
 • Steg 4: Första intervju med Actemium
 • Steg 5: Andra intervju med Actemium
 • Steg 6: Referenser och kontraktsignering

Actemium Electro AB

Actemium är VINCI Energies internationella varumärke inriktat mot industri. Actemium är ett av Sveriges största varumärken inom automation- och elteknik, specialiserade på installationstjänster inom el och instrumentering. Med industriell precision arbetar Actemium i huvudsak med deras industrikunder men utför även komplexa entreprenader på andra segment där deras expertis efterfrågas. Actemiums industrinätverk i Sverige består idag av 13 affärsenheter och är samtidigt en del av ett internationellt nätverk av 400 affärsenheter. Deras affärsenheter finns i över 41 länder runt om i världen. Actemiums 250 medarbetare i Sverige ingår i ett nätverk med över 22.000 medarbetare över hela världen. De arbetar för att leverera säkra och hållbara lösningar och tjänster inom industrin. Actemium har kraften och expertkunskapen från deras globala nätverk och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar.

Här kan du läsa mer om Actemium

Bli direktrekryterad till Actemium Electro AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Grann eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104152

Ansök här