Sökresultat
Annons-ID: 15097153

Teknisk projektledare till spännande verksamhet!

Är du projektledare och letar efter en ny utmaning? Då kanske detta kan vara ditt nästa steg i karriären! För kunds räkning söker vi en projektledare med stort tekniskt intresse som dessutom är nyfiken på att arbeta med Sveriges totalförsvar. Låter det som något för dig? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Stad: Örebro

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid med goda chanser till överrekrytering

Startdatum: Enligt Överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en driven och teknikintresserad ingenjör som vill ta nästa kliv i karriären. Vår kund är en tung spelare inom sin bransch och arbetar med att på olika sätt stötta Sveriges totalförsvar. Målet är att vara en partner till Sveriges försvarsmakt och genom sin tekniska kompetens och expertis leverera robusta kommunikationssystem. Vår kund designar och levererar kommunikationslösningar både militärt och civilt. De hjälper sina kunder med framtagning av drift-, underhålls- och försörjningslösningar kring framtidens kommunikation. Rollen som teknisk projektledare är bred och kan variera dels beroende på aktuellt projekt, dels dina personliga intresseområden. Avdelningen som du kommer att tillhöra består idag av ett 30-tal medarbetare i olika roller. Gemensamt för dessa är den höga tekniska kompetensen - som de mer än gärna delar med sig av! Avdelningen präglas av en lärande kultur där den personliga utvecklingen anses vara lika viktig som verksamhetens. Avdelningschefen arbetar för att vara en naturlig stöttepelare i de olika projekt som drivs och ser det som avgörande att varje medarbetare ser sina arbetsuppgifter som stimulerande.

Rollen är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning och registerkontroll är obligatorisk.

Du erbjuds

 • Del i en lärande kultur där kunskapsutbyte är en naturlig del av vardagen
 • Möjlighet att få arbeta med Försvarsmakten som främsta kund och stötta Sveriges totalförsvar

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Har en ingenjörsexamen med teknisk inriktning samt en vilja och intresse för att arbeta med Sveriges totalförsvar
 • Tidigare arbetat som projektledare
 • Behärskar det svenska och engelska språket på hög nivå i både tal och skrift
 • Är svensk medborgare då detta är ett krav för säkerhetsklassningen
 • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av arbete inom försvarsmakten
 • Arbetat som teknisk projektledare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande

Övrig information:

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid med goda chanser till överrekrytering
 • Placering: Arboga
 • Övrigt: Rollen är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning och registerkontroll är obligatorisk

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här