info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099387

Teknisk service- och säljsupport till Nordic Safety Systems

"Vår främsta ambition är att addera värde för våra kunder, först då har vi lyckats" - Johan, VD och kollega på Nordic Safety Systems. Johan söker nu sin nästa medarbetare inom service- och säljsupport. Är det du? Här finns rollen för dig med ett tekniskt intresse som kliar i fingrarna, som vill jobba med support av kunder och bygga långsiktiga affärsrelationer. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Nordic Safety Systems AB

Plats: Boglundsängen, Örebro

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nordic Safety Systems räkning söker efter sin nästa kollega! Du välkomnas till en spännande roll som tillåter dig att kombinera ditt tekniskt kunnande och intresse ihop med kundkontakt. Nordic Safety Systems är såväl distributör som servicecenter och tillhandahåller personliga säkerhetsprodukter och tjänster inom Life Support. I rollen som Teknisk service- och säljsupport arbetar du med produkter vars funktion och tillförlitlighet är kritisk för användarnas säkerhet och överlevnad. Dina kunder finns bland professionella användare inom flyg, sjöfart och räddningstjänst.

Du erbjuds

 • Att bli del av ett litet och tight sammansvetsat team på kontoret i Örebro. Här förväntas du driva dina egna ansvarsområden på ett självständigt sätt, men där hjälpen från teamet aldrig är långt borta och ni stöttar varandra när det behövs
 • En bred och formar roll med stora möjligheter till personlig- och affärsmässig utveckling

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du huvudsakligen att:

 • Planera och utföra service av era produkter, såväl hos kund som på hemmabasen, samt bidra i utvecklingen av företagets servicekoncept
 • Presentera och följa upp offerter och lösningsförslag med kunder
 • Arbeta med kundorder, såväl administrativt som fysiskt i utskeppningen
 • Genomföra kundbesök, marknadsföra och demonstrera nya produkter, samt leda och driva större projekt med befintliga och nya kunder

Rollen innebär att kontinuerligt bearbeta och utveckla affärsrelationen med nya och befintliga kunder. Du kommer också få chansen att utveckla marknadsföringen av produkter och tjänster på företagets sociala medier, hemsida och webshop. Ni är ett litet gäng som finns där för varandra, vilket innebär att du ibland även stöttar på leverans- och lagersidan vid behov.

Vi söker dig som

 • Har teknisk utbildning på gymnasienivå eller likvärdig, gärna inom el eller elektronik
 • Har intresse samt ett praktiskt och tekniskt handlag inom mekanik och elektronik
 • Har goda kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska, muntligen som skriftligen
 • Är trygg i att använda MS Office, samt har erfarenhet i CRM-affärssystem eller andra säljrelaterade IT-hjälpmedel
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du

 • Har kunskap inom upphandling och inköp, tillskansad antingen från utbildning eller arbete
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som teknisk service- och säljsupport, eller andra roller inom service och teknik som exempelvis underhållstekniker
 • Har arbetat som SÄKMAT-tekniker inom försvaret
 • Har arbetat i affärs och materialplaneringssystem
 • Har erfarenhet av webdesign

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Strukturerad

Nordic Safety Systems tror att du som har lätt att få kontakt med människor och skapa förtroende, är energisk och driven samt har en hög arbetsmotivation kommer trivas som bäst hos dem!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Nordic Safety Systems AB

Nordic Safety Systems AB är auktoriserad distributör och service center av personlig säkerhetsutrustning för civila och militära piloter och besättning. Produktsortimentet innefattar bl a flyghjälmar, kommunikation, Nightvision system, flytvästar och bärsystem, nödluft-system, överlevnadsprodukter samt skyddsbeklädnad. Vi har en unik position inom en nischad bransch och jobbar med civila och militära kunder i hela Skandinavien och norra Europa. Vi befinner oss i ett expansivt skede som erbjuder många möjligheter och utmaningar och söker nu en medarbetare som vill vara med på resan.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emmy Lidén eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099387

Ansök här