My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104403

Teknisk utredare till Stockholm Vatten & Avfall!

Stockholm Vatten AB

Dina framtida kollegor på Stockholm Vatten och Avfall strävar efter att skapa en hållbar och enkel verklighet för stockholmarna. Till avfallsavdelningen söker vi nu dig med brinnande intresse för samhällsutveckling som vill anta rollen som Teknisk utredare. I tjänsten får möjlighet att applicera dina akademiska kunskaper i praktiken och få meriterande erfarenhet för framtiden! Vi tillämpar löpande urval - välkommen med din ansökan idag.

Ansök här

Företag: Stockholm Vatten AB

Plats: Bryggerivägen 10, Bromma

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, mån-fre kontorstider

Startdatum: Mitten av augusti

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Enheten du kommer tillhöra ansvarar för avfallsavdelningens frågor i stadens tidiga planeringsskeden och håller samman arbetet med att långsiktigt tillgodose avdelningens mark- och lokalbehov. Enheten ansvarar för renhållningsordningen (avfallsplan och föreskrifter) och bevakar avfallshanteringens intressen i stadens övergripande samarbeten och strategier samt utreder och analyserar övergripande frågor kopplade till den långsiktiga utformningen av avfallshanteringen i staden.

Som Teknisk utredare ser du avfallsverksamheten ur ett helhetsperspektiv och arbetar tidigt i stadens planeringsprocesser samt med diverse projekt, utredningar och strategier för att långsiktigt utveckla stadens avfallshantering tillsammans med övriga bolaget och staden. Teamet du kommer tillhöra består av en enhetschef och 9 teammedlemmar, där du kommer täcka upp för ett föräldravikariat under perioden augusti 2024 - juni 2025. Under din introduktion kommer du gå parallellt med personen som går på föräldraledighet och även arbeta nära andra teammedlemmar där fokus inledningsvis ligger på att hantera remisser, innan du introduceras för nedan nämnda arbetsuppgifter.

Du erbjuds

 • En arbetsplats som värnar om miljö och hållbarhet.
 • En lärorik tjänst där du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med kompetenta kollegor.
 • Detta är en ypperlig chans att nyttja dina akademiska kunskaper i ett praktiskt sammanhang. Vidare kan du förvänta dig en roll där du har flera kontaktytor och får ta egna initiativ inom dina ansvarsområden.
 • Omväxlande arbetsuppgifter och möjlighet att delta i olika projekt med spännande delmoment.

Arbetsuppgifter

 • Hantera remisser, granska program, planer och bygglov.
 • Arbeta med stadsplanerings-, mark- och infrastrukturfrågor ur ett avfallsperspektiv.
 • Medverka i arbets-, projekt- och referensgrupper med anknytning till kommunal avfallshantering, planfrågor, stadsövergripande handlingsplaner etc.
 • Utföra andra på enheten förekommande uppgifter, såsom exempelvis arbeta fram styrdokument samt utveckla och följa upp verksamheten.

Vi söker dig som

 • Har en universitets- eller högskoleexamen, 180 HP med inriktning mot avfallshantering, samhällsplanering, samhällsbyggnadsteknik, miljöteknik eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Bifoga ditt examensbevis i ansökan.
 • Har ett stort intresse för miljö- och stadsutvecklingsfrågor.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift, då daglig kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av utredningsarbete, projektledning, planerings- och stadsbyggnadsfrågor.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Stockholm Vatten AB

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser de 1,5 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar de för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Evelina Karlsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104403

Ansök här