Sökresultat
Annons-ID: 15096864

Telefonförsäljare till Diamax i Umeå!

Diamax Business Group AB

Nu söker vi efter erfarna telefonförsäljare till Diamax, ett norrländskt företag med en familjär sammanhållning! I Umeå behövs någon som vill bli en del av den drivna gruppen som jobbar med försäljning för Halebob, som vill komma in i ett gäng med god sammanhållning och härlig stämning! Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Ansök här

Företag: Diamax Business Group AB

Stad: Umeå

Jobbkategori: Sales

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: September enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Till den här tjänsten söker vi efter erfarna telefonförsäljare som med sina kunskaper och försäljningsintresse vill arbeta med försäljning för Halebobs räkning. Diamax jobbar som återförsäljare åt några av Sveriges starkaste varumärken i en mängd olika branscher och i den här tjänsten fyller du en viktig funktion där du ansvarar för din försäljning och har eget budgetansvar för din kundbearbetning. Givetvis samarbetar ni under arbetets gång och får coachning, feedback och löpande utbildning. Nära till hands finns också tips från dina härliga kollegor! Hos Diamax är det alltid nära till nästa steg i karriären då de för den karriärsugne erbjuder en bred portfölj av projekt med varierande komplexitet och rekryteringar till ledande befattningar sker alltid internt hos dem. Som de själva säger - "Din utveckling är vår framgång!"

Du erbjuds

  • Stimulerande arbete i en härligt team
  • Ett utvecklingsprogram som sträcker sig under hela din anställning
  • En fast lön med ett utarbetat bonussystem som är provisionsbaserat
  • Friskvårdsbidrag
  • Delaktighet och gemenskap

Arbetsuppgifter:

Efter din introduktion kommer du att börja ta dina första samtal. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av utringande försäljning och mötesbokning. När du har blivit bekväm i rollen finns det utvecklingsmöjligheter till ytterligare arbetsuppgifter!

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av kallkundsbearbetning över telefon med dokumenterat gott resultat av detta.
  • Du behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift.
  • Du är van vid att arbeta strukturerat mot en månadsbudget som du tar eget ansvar för.

Vidare tror vi att den person som trivs i att axla denna roll är självgående, serviceinriktad och har ett stort personligt driv med en vilja att utvecklas.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Diamax Business Group AB

Diamax består utav likartade kontor med belägring i Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik. I respektive stad sitter vi centralt och unikt för oss är att många av våra medarbetare stannar hos oss i många år, vilket kan ses som ovanligt i säljbranschen och vi ser det som ett kvitto på att vi gör saker rätt. Vi sitter i moderna lokaler och vi sysselsätter i dagsläget ett 55-tal personer totalt. Sedan starten 2011 kan vi vara stolta över – både flertalet långa samarbeten inom såväl telemarketing, kundservice och besöksbokning, men också över den fantastiska personal som år efter år hjälper till att skapa en utvecklande och familjär arbetsplats. Läs mer på Diamax.se.

Bli direktrekryterad till Diamax Business Group AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här