Sökresultat
Annons-ID: 15096622

Telefonist till PEAB i Ängelholm!

Peab Support AB

Är du serviceinriktad och har en förmåga att agera lösningsorienterat? Nu har du möjligheten att bli en del av ett härligt team inom PEABs kundsupport i Ängelholm! Du har erfarenhet av att arbeta med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg och kan agera flexibelt såväl som samarbeta med andra. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Ansök här

Företag: Peab Support AB

Stad: Ängelholm

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Deltid, Flexibelt

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För PEABs räkning söker vi på Academic Work just nu en telefonist som har möjlighet att arbeta cirka 2 pass/veckan utefter behov. Som telefonist tar du emot samtal från hela koncernen, vilket innefattar en del detektivarbete för att hitta rätt personer eller avdelning inom koncernen. Vidare kommer du att vara första kontakt för diverse intressenter inom företaget och internmedarbetare samt bistå med såväl service och ett trevligt bemötande. Du kommer att introduceras till arbetet genom att gå bredvid en intern medarbetare under 2 dagar.

Du erbjuds Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Studerar på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50 %
 • Har erfarenhet av att arbeta med service och kundbemötande
 • Telefonen kommer vara ditt primära arbetsredskap, därav får du inte vara rädd för att lyfta luren
 • Har en god systemvana
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift

Det är starkt fördelaktigt om du har körkort och tillgång till bil då de kollektiva förbindelserna till kontoret i Ängeholm är begränsade. Stor vikt i denna processen kommer att läggas på din motivation för tjänsten samt dina personliga egenskaper. Som person är du nyfiken och har en förmåga att ge god service. Du är hjälpsam och tar dig an arbetsuppgifter med stor flexibilitet. Vidare är det av stor vikt att du är utåtriktad och sprider positivtet! Som person ser vi även att du är:

 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
 • Samarbetsförmåga

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, cirka 2 pass/veckan utefter behov
 • Placering: Ängelholm

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här