Sökresultat
Annons-ID: 15095901

Test Strategy Engineer till medtech-bolaget Getinge!

Maquet Critical Care AB

Getinge utvecklar en helt ny medicinteknisk produkt som finns till för att stödja hjärtats funktion. De söker nu en Test Strategy Engineer som kommer vara drivande i testarbetet kopplat till strategi, struktur och produktutveckling. Genom att driva teststrategier och implementera automatiserade tester kommer du vara med och forma framtidens intensivvård. Här erbjuder vi dig en varierad roll på en innovativ arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och kollegor som bryr sig på riktigt. Ansök idag redan idag!

Ansök här

Företag: Maquet Critical Care AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid, långsiktigt.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

När du går in på Getinge kommer du välkomnas av ett team som verkligen tycker om att arbeta tillsammans. Dina kollegor har lång erfarenhet av branschen men är lika hungriga efter utveckling och ser fram emot att välkomna dig med samma driv och engagemang. Här kommer du få spela en avgörande roll för att säkerställa att varje person och samhälle har tillgång till den bästa möjliga vården. Rollen som Test Strategy Engineer är en bred roll där ingen dag är sig andra lik. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att implementera teststrategier och driva testteamet mot automatiserade tester. Du kommer arbeta med komplexa tvärfunktionella utmaningar och samarbeta med kvalificerade kollegor över hela världen. Bland annat i Sverige, USA och Indien för att ta fram och hitta dom mest innovativa lösningarna. Här får du vara med under hela produktutvecklingscykeln, från koncept till färdig produkt.

Du erbjuds

 • En kvalificerad och häftig tjänst på ett världsledande bolag
 • Goda utvecklingsmöjligheter och kontinuerlig kompetensutveckling
 • Möjligheten att på riktigt få rädda liv

Vi hoppas på att vi fångat ditt intresse och att du finner rollen intressant. Vi kommer berätta mycket mer om tjänsten och företaget lite senare i rekryteringsprocessen!

Vi söker dig som

 • Har flera års erfarenhet som Test Engineer
 • Har god tidigare erfarenhet av att sätta upp teststrategier
 • Är en trygg beslutsfattare
 • Erfarenhet av automatiserade testramverk och kunskap i Linux, C++ och Python
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska

Det är meriterande om du har

 • Tekniska ledaregenskaper för att driva ett testteam mot automatiserad testning.
 • Erfarenhet av att lägga riskanalyser
 • Kunskap i CI/CD
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i tvärfunktionella, gärna internationella, team

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande och analytisk
 • Samarbetar väl med andra och är en god kommunikatör
 • Noggrann och strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här