info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099488

Testingenjör till företag i Jönköping!

Vill du vara delaktig i en spännande resa på en avdelning med ett starkt växande produktområde? Har du ett stort intresse av att arbeta praktiskt och vill ta nästa steg i karriären? Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla produkter i världsklass där det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig att växa i din roll. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Plats: Huskvarna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en testingenjör som ska arbeta med att testa företagets produkter. Du kommer att arbeta praktiskt och hands-on med produkterna för att testa, kalibrera och dokumentera produkternas funktion och körbarhet. Här jobbar du både i test- och labbmiljö men du kan även komma att arbeta med att testa produkterna ute på fält.

Du erbjuds

 • En roll i ett stort bolag med stora utvecklingsmöjligheter för din framtida karriär.
 • Ett nära samarbete med kollegor där du kan lära dig av seniora kompetenser.
 • En praktisk och verksamhetsnära roll där ditt tekniska intresse får möjlighet att uttryckas.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Testning och kalibrering av företagets produkter
 • Analysering och simulering av mätdata och mätpunkter
 • Dokumentation och rapportering av testresultat

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten
 • Har tidigare erfarenhet av praktiskt arbete med tekniska produkter, som kan komma från tidigare arbete eller genom fritidsintressen/hobbies
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska och engelska, i både tal och skrift då det förekommer i det dagliga arbetet med kollegor i organisationen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kommunikativ
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Dominika Gustafsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099488

Ansök här