info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098969

Tjänstepensionsrådgivare till Handelsbanken i Stockholm!

Svenska Handelsbanken AB

Vill du göra skillnad i människors ekonomiska framtid? Handelsbanken söker nu en engagerad och affärsinriktad tjänstepensionsrådgivare som får möjligheten att hjälpa bolagets företagskunder att planera och trygga pensionen. Urval sker löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Svenska Handelsbanken AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Handelsbanken är en av världens säkraste banker och drivs med ett decentraliserat arbetssätt, stark lokal förankring och höga hållbarhetsambitioner. Handelsbanken bygger långsiktiga, djupa kund- och medarbetarrelationer och växer främst genom rekommendationer från nöjda kunder. Tjänstepensionsaffären är ett fokusområde i Handelsbanken och potentialen att bearbeta såväl befintliga som nya företagskunder är mycket stor. Mot detta ändamål söker vi nu en ny företagsrådgivare inom Pension och försäkring i norra Stockholm som brinner för att jobba med högkvalitativ rådgivning inom tjänstepensionsaffären.

Du erbjuds:

 • Gedigen utbildning inom Pension & Försäkring där teori med praktik varvas för att få en så bra introduktion som möjligt i såväl Handelsbanken som tjänstepensionsaffären.
 • Goda möjligheter att långsiktigt utvecklas inom Handelsbanken.

Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Med en stark värdegrund som bygger på tilltro och respekt för individen genomsyras hela företagskulturen. I Handelsbanken får du ett stort eget ansvar och stora befogenheter att fatta egna beslut, samtidigt som verksamheten bygger på samarbete och att man stöttar varandra.

Arbetsuppgifter

 • Som företagsrådgivare kommer du ansvara för att driva tjänstepensionsaffären inom ditt geografiska område, tillsammans med bankkontoren i det området. Arbetet kommer innefatta såväl bearbetning av nya kunder som att bibehålla och utveckla affären med befintliga kunder. I rollen kommer du exempelvis ansvara för att:
 • Strukturerat driva affären utifrån gemensamt uppsatta mål och involvera de specialistenheter som finns för att tillgodose kundens behov.
 • Ta initiativ för att driva olika kundaktiviteter och kundträffar på kontoren med tydlig uppföljning.
 • Uppvisa god kvalitet i rådgivningsdokumentation utifrån gällande interna och externa regelverk.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet inom ekonomi, yrkesutbildning inom bank eller annan motsvarande yrkeserfarenhet.
 • Innehar Swedsec-licens
 • Har minst 3 års erfarenhet från arbete på bank
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av att arbeta med rådgivning mot företag

Som person är du:

 • Affärsorienterad och gillar att sätta kunden i centrum.
 • Noggrann och tycker om ordning och reda.
 • Lyhörd, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Övrig information

 • Anställningens start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placeringsort: Norra Stockholm
 • Arbetstider: Kontorstider
 • För denna tjänst kommer det krävas att en bakgrundskontroll utförs.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Svenska Handelsbanken AB

Läs mer om Handelsbanken på deras hemsida: handelsbanken.se

Bli direktrekryterad till Svenska Handelsbanken AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Neijman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098969

Ansök här