Sökresultat
Annons-ID: 15097695

Tjänsteutvecklare till Rexel

Rexel Sverige AB

Nu ges möjlighet att bli en del av världens ledaste energiteknikdistributör i rollen som Tjänsteutvecklare där du får chansen att utnyttja dina erfarenheter i en planerande och analytisk roll. Som Tjänsteledare hos Rexel är du med och implementerar en ny viktig plattform i bolaget inom tjänsteområdet. Läs mer nedan och ansök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Rexel Sverige AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid 40h/v

Startdatum: September/Oktober

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

För Rexels räknings söker vi en Tjänsteutvecklare med start september/oktober. Uppdraget är på heltid och sträcker sig långsiktigt, initialt 6 månader och såvida alla parter är nöjda kommer uppdraget förlängas med ytterligare 6 månader med ambition till överrekrytering därefter. I rollen som Tjänsteutvecklare kommer du bli en del av en familjär organisationskultur med korta beslutsvägar i kombination med en utvecklande och bred roll som Tjänsteutvecklare inom energiteknik-distribution.

Arbetsbeskrivningen för denna roll är bred och varierande utefter verksamhetens behov och dina kontaktytor likaså. I rollen som Tjänsteutvecklare hos Rexel kommer du tillhöra ett team på sex kollegor inom Tjänster och innovation och vara en viktig nyckelperson i deras projekt att skapa en ny intern plattform med strategi att lyfta upp tjänsteområdet med dess produktstruktur. Rollen innebär breda kontaktytor internt för att lyckas kartlägga och förstå strukturen i bolaget och tillsammans med erfarna kollegor kommer ni tillsammans strategiskt bygga upp och strukturera projektet framåt. Det är också av central betydelse att du har förmåga att tydligt beskriva och kommunicera i skrift.

Vi söker dig som

  • Har en akademisk bakgrund inom logistik, ekonomi, projektledning eller annat som vi bedömer likvärdigt
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift, då det används i det dagliga arbetet
  • Har kunskaper i Officepaketet och god datavana (Sharepoint är förekommande program som Rexel arbetar i)

Det är meriterande om du har

  • Har arbetslivserfarenhet av en liknande roll där du fått arbeta analytiskt och projektbaserat

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: I denna roll kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten samt Rexel som bolag. Du är troligtvis nyfiken och orädd som person med en god förmåga att ta beslut på ett självgående sätt som driver dig framåt i arbetet samtidigt som du fungerar väl i samarbete med andra. Du har en stark kommunikativ förmåga och trivs i en roll med breda kontaktytor. Vidare är du serviceinriktad, har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och är prestigelös där du hugger tag i där det behövs.

Övrig information

  • Start: Omgående, september/oktober
  • Omfattning: Heltid, 40h
  • Placering: Älvsjö, Stockholm (remote OK 2 dagar i veckan)

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Rexel Sverige AB

Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och lösningar som energieffektiviserar Sverige. Vi är experter på modern teknik för smartare fastigheter där vi också marknadsför koncept och tjänster som bidrar till att utveckla våra kunders verksamhet. Vi tillhandahåller effektiv distribution av produkter och tjänster som ger stora fördelar i materialflödet för alla i värdekedjan. Som specialist hjälper vi våra kunder med den bästa lösningen i varje specifikt projekt. Vi driver utvecklingen i vår bransch mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här