My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101447

Trainee till Norrenergi!

Norrenergi Aktiebolag

För dig som vill jobba som drifttekniker inom fjärrvärme erbjuder Norrenergi ett nischat traineeprogram. Tänk dig att få lära av erfarna handledare och jobba praktiskt under hela utbildningstiden i en välkomnande och familjär organisation. Visst låter det bra? Som drifttekniker hos Norrenergi har du en mycket viktig roll där du är med och säkerställer en hög leveranskvalitet av både fjärrvärme och fjärrkyla till våra kunder i Solna och Sundbyberg med närområden. Dina insatser är även en viktig del i vårt arbete för en klimatsmart värld.

Ansök här

Företag: Norrenergi Aktiebolag

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Skiftschema

Startdatum: Juni

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Som trainee på Norrenergi lär du dig driftteknikeryrkets alla delar. Du får möjlighet att arbeta på både produktions- och nätavdelningen och utbildar dig där till en fulländad drifttekniker. Under de första 6 månaderna introduceras du och blir upplärd inom de två områdena nät och produktion med målet att du längre fram ska axla en driftteknikerroll i någon av grupperna. Oavsett vilken grupp du slutligen hamnar i så ingår följande i dina arbetsuppgifter: driftarbete, förebyggande underhåll, rondering, förbättringsaktiviteter, felsökning och reparationer.

Produktion: Som tekniker på produktion kommer din uppgift vara att köra både värme- och kylanläggningarna, samt att optimera teknik och miljöprestanda. Du kommer vara delaktig i det dagliga driftarbetet vilket även kan innefatta skiftarbete under vinterhalvåret. Då hjälper du driftmästaren att säkerställa driften av anläggningen.

Nät: Som tekniker på nät har du bland annat hand om inspektioner och planerat underhåll av våra nät av rörledningar för värme och kyla runt om i våra städer. Förutom de generella arbetsuppgifterna inom gruppen, kan du även bli specialist inom något område. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring. Du får också vara med och lära dig hur in- och urkopplingar av fjärrvärme- och fjärrkylaledningar fungerar.

Du erbjuds

 • Förstärkt föräldrapenning
 • Subventionerad lunch
 • Friskvårdsbidrag
 • Friskvårdstimme
 • Massage, cykelbidrag, tillgång till gym med mera

Kika gärna på nedanstående film om rollen som Trainee!

****

Vi söker dig som

Är i början av din karriär. Du har en teknisk grundutbildning från gymnasiet eller en teknisk KY/YH utbildning. Norrenergi kommer att stå för mycket av din utveckling och därför är dina kompetenser och inställning till ditt eget lärande avgörande. När programmet avslutats hoppas vi på ömsesidigt intresse för fortsatt anställning! Körkort B är ett krav för den här tjänsten samt att du är flytande i svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Flexibel
 • Uthållig

Övrigt:

 • Start: Juni
 • Arbetstider: Skiftschema
 • Placering: Kontoret ligger i Solna
 • Före erbjudande om anställning önskas att ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Innan anställning genomförs även ett alkohol- och drogtest.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Norrenergi Aktiebolag

Läs mer om Norrenergi på deras hemsida samt karriärsida

Bli direktrekryterad till Norrenergi Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petar Cakovski eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101447

Ansök här