Sökresultat
Annons-ID: 15097685

Umia i Luleå söker serviceledare!

För dig med ett tekniskt intresse och ett stort engagemang finns nu möjligheten att arbeta i en utvecklande och stimulerande roll hos Umia! Är du en driven person som vill ta dig an nästa utmaning som serviceledare? Här finns möjligheten, ansök redan idag då urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Umia Nord AB

Stad: Luleå

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Umia Nord AB är en del av den starkt växande Umia-koncernen som idag består av 750 medarbetare. Kontoren återfinns från Luleå i norr till Ystad i söder. Teamet i Luleå består av 129 medarbetare varav det härliga serviceteamet, som du kommer tillhöra, består av 30 medarbetare. Nu behöver serviceteamet i Luleå kompletteras med en serviceledare. Som serviceledare hos Umia kommer du ha många bollar i luften samtidigt som du har god ordning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ansvara för produktion och ekonomi i serviceuppdragen. Du planerar uppdragen, upprättar kalkyler och tidsplaner för arbeten. I respektive projekt har du även personalansvar för 7-10 montörer och tekniker.

Vi söker dig som

  • Har en teknisk kompetens.
  • Behärskar svenska och engelska då båda språken används dagligen i arbetet.
  • Har god datorvana.
  • Har B-körkort.
  • Har arbetslivserfarenhet från ventilation, styr och regler, el, VS eller kyla.

Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet från ventilation eller styrsystem. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Lagspelare
  • Serviceinriktad
  • Självgående
  • Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Umia Nord AB

Läs mer om Umia här!

Bli direktrekryterad till Umia Nord AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här