Sökresultat
Annons-ID: 15097166

Underhållsledare till Vattenfall Services!

Vattenfall AB

Vattenfall Services söker nu dig som har erfarenhet från branschen och vill ta ett nytt steg i din karriär! I rollen som underhållsledare ansvarar du för att planera, leda och hålla ihop ett flertal olika projekt.Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Vattenfall AB

Stad: Uppsala

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Deras kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad. De präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vattenfall Services söker just nu underhållsledare till deras anläggningar i Uppsala och Sollentuna. Arbetsgruppen består av ca 25 medarbetare med tjänster som underhållsledare och tekniker. Du välkomnas in i en trygg grupp där klimatet beskrivs som öppet och hjälpsamt. För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, med ett eget inre driv att jobba självständigt och att du gillar problemlösning samt har ett affärsmässigt driv.

I rollen som underhållsledare leder och planerar du underhållsarbetet mot ett avtal. Du kommer ha ett varierande arbete där du arbetar både från kontoret samt gör besök ute i fält. Du kommer att bygga nära relationer till kunderna och arbeta aktivt tillsammans med dem för att se till att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskomna.

Arbetsuppgifter

 • Planera uppdragens genomförande i samråd med beställaren
 • Begära avbrott i elnätet och samordna med andra aktörer
 • Säkra rätt förutsättningar för uppdragen i form av resurser, internt eller med hjälp av underentreprenörer
 • Tillse rätt utrustning och vid behov beställa material för genomförandet
 • Uppföljning av budget och tidsplaner för ditt ansvarsområde, kalkyl- och anbudsarbete mm alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke

Vi söker dig som

 • Har en slutförd ekonomisk eller teknisk utbildning från Universitet/Högskola
 • Har arbetslivserfarenhet från liknande branscher, exempelvis som underhålls- arbets- eller projektledare
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetet sker på båda språken
 • Har B-körkort, då resor ingår i tjänsten
 • Har god systemvana och har lätt att sätt dig in i nya system

Det är meriterande om du har

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av SAP

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

För att jobba hos Vattenfall kommer du genomgå en säkerhetsintervju via dem. Du kommer även få göra ett drogtest inför din anställning.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vattenfall AB

Läs gärna mer om Vattenfall Services på deras hemsida https://www.vattenfall.se/foretag/services-tjanster/vattenfall-services/

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här