info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098115

Underhållsledare till Vattenfall Services!

Vattenfall AB

Vattenfall Services söker nu dig som har erfarenhet från branschen och vill ta ett nytt steg i din karriär! I rollen som underhållsledare ansvarar du för att planera, leda och hålla ihop ett flertal olika projekt.Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Vattenfall AB

Plats: Sollentuna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Deras kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad. De präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vattenfall Services söker just nu underhållsledare till deras anläggning i Sollentuna. Din närmsta chef på Vattenfall sitter i Uppsala och din arbetsgrupp är placerad i både Uppsala och Stockholm. Arbetsgruppen består av ca 25 medarbetare med tjänster som underhållsledare och tekniker. Du välkomnas in i en trygg grupp där klimatet beskrivs som öppet och hjälpsamt. För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, med ett eget inre driv att jobba självständigt och att du gillar problemlösning samt har ett affärsmässigt driv.

I rollen som underhållsledare leder och planerar du underhållsarbetet mot ett avtal. Du kommer ha ett varierande arbete där du arbetar både från kontoret samt gör besök ute i fält. Du kommer att bygga nära relationer till kunderna och arbeta aktivt tillsammans med dem för att se till att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskomna.

Arbetsuppgifter

 • Planera uppdragens genomförande i samråd med beställaren
 • Begära avbrott i elnätet och samordna med andra aktörer
 • Säkra rätt förutsättningar för uppdragen i form av resurser, internt eller med hjälp av underentreprenörer
 • Tillse rätt utrustning och vid behov beställa material för genomförandet
 • Uppföljning av budget och tidsplaner för ditt ansvarsområde, kalkyl- och anbudsarbete mm alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke

Vi söker dig som

 • Har en slutförd utbildning inom el från Yrkeshögskola/Högskola/Universitet
 • Har arbetslivserfarenhet från elbranschen, exempelvis som underhålls- arbets- samt projektledare
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetet sker på båda språken
 • Har B-körkort, då resor ingår i tjänsten

Det är meriterande om du har

 • ESA-utbildning
 • Tidigare arbetslivserfarenhet av SAP

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

För att jobba hos Vattenfall kommer du genomgå en säkerhetsprövning. Säkerhetsprövningen genomförs inför din anställning och innefattar en säkerhetsintervju samt ett drogtest.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vattenfall AB

Läs gärna mer om Vattenfall Services på deras hemsida https://www.vattenfall.se/foretag/services-tjanster/vattenfall-services/

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Ahlgren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098115

Ansök här