info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098940

Uppfinningsrik ingenjör till familjära Dametric

Dametric Aktiebolag

Dametric söker dig som är intresserad av att kombinera teoretisk kunskap med praktisk erfarenhet och som vill bidra till utvecklingen av system och produkter för komplexa industritillämpningar. Hos Dametric får du möjlighet att arbeta självständigt och flexibelt med varierande arbetsuppgifter under hela produktutvecklingsprocessen, där du får utlopp för din kreativitet och innovationsförmåga. Som en del av Dametric får du inte bara vara med och skapa nyskapande lösningar från början till slut utan du blir också en del av ett trevligt och omtänksamt team på en arbetsplats med familjär atmosfär.

Ansök här

Företag: Dametric Aktiebolag

Plats: Kungens Kurva

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Dametric är ett företag med lång erfarenhet och hög kompetens inom elektronik, mekanik och programmering. De har utvecklat avancerade sensorer för krävande industrimiljöer i 40 år och har flera patent på sina innovationer. De har kunder inom olika branscher och delar en vision om att skapa branschstandarder och bidra till en bättre miljö genom energieffektivitet.

Dametric har 20 anställda och letar nu efter en ny medlem i sitt team. Dametric är en arbetsplats där många trivs och stannar länge, och där grundaren fortfarande är aktiv i verksamheten. Du kommer att arbeta i en familjär och välkomnande kultur, tillsammans med andra ingenjörer med hög teknisk kompetens.

Dametric arbetar både med sin etablerade verksamhet inom pappersmassaindustrin, där de fungerar både som direktleverantör och underleverantör, samt med ett nytt område inom avfallsregistrering och avfallsvägning där man jobbar mer direkt mot slutkund. Du kommer att vara involverad i båda dessa områden och få möjlighet att både utveckla och lansera nya produkter och att förbättra och uppdatera befintliga produkter.

Du erbjuds

 • Varierande arbetsuppgifter som du själv kan driva framåt
 • Möjlighet till arbetsresor
 • Kurser och vidareutbildning
 • Pensionsavsättning samt friskvårdsbidrag
 • Tillgång till gratis gym på kontoret

Arbetsuppgifter

 • Utveckla och testa inbyggd mjukvara och hårdvara
 • Kundbesök för att implementera och marknadsföra produkter/system
 • Ta fram prototyper till nya system
 • Ta fram beskrivningar och datablad för handhavande av produkterna
 • Förbättring och underhåll av befintliga produkter
 • Supportera vid inkommande ärenden från kunder

Vi söker dig som

 • Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen i ett relevant område, till exempel mekatronik, elektronik, programmering i inbyggda system
 • Du har goda kunskaper i C-programmering och C++ och kan arbeta med elektronik på både teoretisk och praktisk nivå
 • Du har intresse för mekanik och kan använda 3D-CAD för att designa och modellera olika lösningar
 • Du kan kommunicera väl på både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, i olika sammanhang

Det är meriterande om du har

 • Har kunskap inom Embedded Linux
 • Innehar C-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ
 • Förmåga att lösa problem på ett kreativt och effektivt sätt
 • Förmåga att samarbeta väl med andra och bidra till ett positivt arbetsklimat

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Dametric Aktiebolag

Dametric är ett företag som erbjuder elektroniska lösningar för olika mätbehov. De har ett brett sortiment av givare och mätsystem som kan anpassas efter kundens krav. De har också stor kompetens inom att integrera elektronik och mekanik i utmanande industriella miljöer.

Deras vision är att vara innovativa och utmana befintliga lösningar. Dametric vill bidra till en bättre miljö genom att leverera teknologier som hjälper kunden att optimera sina processer och därmed spara energi.

Bli direktrekryterad till Dametric Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Fahim Gani eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098940

Ansök här