My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101863

Upphandlare sökes inom Värmland!

Vi ser just nu ett behov av upphandlare på arbetsmarknaden i Värmland och söker just nu efter drivna kandidater med något års erfarenhet av en liknande roll. Skicka in din ansökan redan idag för att få chansen att ta nästa steg i din karriär.

Ansök här

Plats: Karlstad

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Just nu ser vi en ökad efterfrågan på upphandlare i Värmland, och vi välkomnar din ansökan om du har minst 1 års erfarenhet av liknande arbete. Vill du ha en roll där du bland annat kan hantera inköp, upphandlingar och granska leverantörer? Då är detta en perfekt möjlighet för dig!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • I rollen som upphandlare brukar arbetsuppgifterna vara att upprätta analyser, ha kontakt med leverantörer, hantera offerter samt avtal och arbeta med olika upphandlingar samt inköp.

Vi söker dig som

Vi söker kandidater som har en högskoleutbildning inom juridik eller ekonomi, alternativt har en YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning. Du ska även ha minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete samt har erfarenhet av att arbeta i olika upphandlingsverktyg. Du måste även kunna flytande svenska i både tal och skrift.

För att lyckas som upphandlare ser vi att följande personliga egenskaper är viktiga:

  • Ansvarstagande
  • Självgående
  • Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101863

Ansök här