Sökresultat
Annons-ID: 15095816

Utbilda dig inom ServiceNow genom Academic Work Academy på 12 veckor!

Sofigate Sweden AB

Öppna dörren till en framtid full av möjligheter genom Academic Work Academys program inom ServiceNow ihop med Sofigate. Med sin banbrytande teknologi och globala genomslag erbjuder ServiceNow inte bara ett spännande och dynamiskt arbetsfält idag, utan även en långsiktig karriär där du kan växa, utmana dig själv och vara en del av förändringen som omdefinierar hur företag hanterar sina IT-tjäns

ter och processer. Efter avklarad utbildning får du möjlighet att börja ditt uppdrag hos Sofigate och fortsätta din utvecklingsresa!

Företag: Sofigate Sweden AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: 27 November

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Även om tekniken har blivit en sömlös del av människors vardag släpar digitaliseringen ofta efter på arbetsplatsen. Rutinuppgifter tar fortfarande upp till 60% av arbetstiden i genomsnitt, vilket återspeglas inte bara i effektivitet utan också i välbefinnande. Lösningen ligger i digitala system som hjälper kunder transformera sina plattformar och således effektivisera sina verksamheter. Ett av de hetaste systemen just nu är ServiceNow, som har utsetts till världens mest innovativa företag, och det råder i skrivande stund en brist på experter. Nu erbjuds möjligheten att utbilda dig inom ServiceNow och påbörja din utvecklingsresa hos Sofigate!

Sofigate är ett snabbt växande managementkonsultbolag som hjälper Nordens ledande bolag att lyckas med sina digitala transformationer. De hjälper sina kunder genom hela transformationen; från strategi, expertrådgivning, projekt- och förändringsledning till faktiskt införande av moderna cloudplattformar. Hos Sofigate kommer du arbeta dedikerat mot dina kunder i olika projekt. Den största delen av tiden kommer du arbeta i dialog med kund och resterande tid arbetar du ensam eller tillsammans med andra i ServiceNow-systemet för att komma fram till nya lösningar. Du kommunicerar med kunderna via workshops, presentationer och möten och därför söker vi dig som har en analytisk förmåga samtidigt som du uppskattar mötet med andra människor.

Hos Sofigate välkomnas du in i en vänlig och peppande kultur med fokus på gott samarbete mellan kollegor. Vardagen präglas av deras värdeord; Dare, Care & Grow. De vågar utmana marknaden med nya koncept och digitala tjänster, de bryr sig om människor och planetens framtid och välbefinnande och inte minst ser de till att anställda växer som individer, som ett team och som företag genom att arbeta engagerat tillsammans mot uppsatta mål. Sist men inte minst prioriterar de att utanför arbetet lära känna varandra och dela skratt på exempelvis after works eller sommarfester. Vill du bli en del av en peppande och varm kultur som satsar på din professionella utveckling är utbildningen inom ServiceNow ihop med Sofigate ett perfekt första steg!

Arbetsuppgifter

 • Anpassa och utveckla: Arbeta nära användare och intressenter för att förstå deras behov och översätta dem till praktiska lösningar inom ServiceNow-plattformen. Det kan innebära anpassning av befintliga moduler, utveckling av nya applikationer, integration med externa system och skapande av användarvänliga gränssnitt.
 • Implementera och konfigurera: Implementera och konfigurera ServiceNow-plattformen enligt specifika krav och behov. Det innebär att skapa och anpassa formulär, arbetsflöden, regler, processer och rapporter.
 • Drift och support: Övervaka och hantera den dagliga driften av ServiceNow-plattformen, inklusive felsökning, systemuppdateringar, prestandaoptimering och incidenthantering. Detta innefattar också att erbjuda teknisk support och utbildning till användare.
 • Förvaltning och dokumentation: Dokumentera konfigurationer, anpassningar och processer inom ServiceNow-plattformen. Detta innefattar även att övervaka och analysera systemprestanda, identifiera och implementera förbättringar.

Vi söker dig som

 • Är över 18 år
 • Har klarat de två inledande testerna med fokus på förmågor
 • Har en eftergymnasial utbildning och minst 3 års arbetserfarenhet.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt, då lektioner och kommande arbete kommer förekomma på båda språken
 • Uttrycker stark motivation för programmet
 • Har ett stort intresse för IT

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta inom IT, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Du kommer därför börja processen med att göra två tester.

De personliga egenskaper vi söker hos våra kandidater är:

 • Problemlösande
 • Samarbetsinriktad
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad

Information om utbildningen

Metodiken under utbildningen är baserad på Accelerated Learning, som är en snabb väg för dig som söker en ny karriär och som inte är rädd för en spännande utmaning. Pedagogiken fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo. Teorisessionerna är korta, tempot är högt och fokus ligger på praktiska övningar och en konstant feedbackdialog.

 • Digital välkomstkväll inför utbildning: 25 oktober
 • Förstudieperiod: 25 oktober – 26 november
 • Utbildningsstart: 27 november
 • Examensdag: 23 februari 2024
 • Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 08.00-16.00
 • Utbildningsort: På distans. Obligatoriska arbetsplatsbesök och lunch and learn tillkommer under utbildningen.
 • Arbetsort efter avslutad utbildning: Stockholm

Med inriktning inom ServiceNow kan befattningar, branscher och storleken på våra partners att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det. Efter utbildningen kommer du att bli anställd som IT-konsult genom Academic Work och arbeta på uppdrag ute hos Sofigate. Utbildningen kommer genomföras digitalt då deltagare och framtida kollegor från både Sverige och Finland kommer genomgå utbildningen tillsammans. Det är planerat för fysiska arbetsplatsbesök på Sofigate lokalt på den ort du söker där du under utbildningen får möjlighet att träffa framtida kollegor.

Praktisk information

 • Vi kan komma att begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten för denna process.
 • Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av både tester och totalt tre intervjuer. Öka därför dina chanser att få en plats genom att söka så snart som möjligt!
 • Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök här på annan site” och klicka sedan på ”Utför testet” överst på landningssidan.
 • Har du specifika frågor kring Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail, academy@academicwork.se, under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

Om Academic Work Academy

Tillsammans med Brights, vår utbildningspartner tillika systerföretag, har vi sedan 2015 hjälpt över 3500 individer till nya karriärer, vilket också möjliggjort för över 600 företag att få tillgång till ny och eftertraktad kompetens. Vårt Academykoncept är både kvalitativt och tidseffektivt. Vi kombinerar en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan åstadkomma imorgon i stället för vad de gjorde igår, med ett skräddarsytt utbildningsprogram som bygger på erkänt effektiva pedagogiska modeller och handplockade lärare med gedigen och relevant kompetens inom det ämne de undervisar. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här