My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15097119

Utvecklare inom Inbyggda system till Jönköping!

För kunds räkning söker vi nu en embeddedutvecklare som vill vara en del av utvecklingen av nästa generations system. Är du på jakt efter nästa (eller din första) utmaning på ett spännande bolag? Välkommen in med din ansökan idag!

Ansök här

Plats: Jönköping

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Välkommen till en värld där varje kodrad bär på potentialen att göra skillnad och där du kan vara med och bygga en säkrare morgondag. I denna tjänst får du arbeta med design och implementering av inbyggda system. Din resa kommer att omfatta flera skeden av mjukvaruutvecklingsprocessen – från genomförbarhetsstudier till integrations- och verifieringsaktiviteter. Den gemensamma visionen på denna avdelning är att skapa en tryggare framtid. Här samarbetar alla medarbetare med en gemensam strävan att utveckla, tillverka och upprätthålla världsledande produkter, system och lösningar. Dessa insatser gynnar kunder runt om i världen och är en central del av identiteten och lösningarna ni i teamet kom fram används både nationellt och internationellt. I rollen som embeddedutvecklare kommer du att spela en avgörande roll i designen och implementeringen av inbyggda system. Kundkontakt är en viktig del av denna roll då du samarbetar med externa parter. Vi ser därför gärna att du trivs i det kommunikativa sammanhanget.

Du erbjuds:

I arbetslivet förstår vi att vägvalen är många och att alla inte har samma ambitioner. Kanske vill du specialisera dig och bli grym inom ett visst område eller ser du dig en dag i en ledande position? Möjligheterna är många och vår specialitet som bolag är att vara en karriärpartner för att hjälpa dig nå just dina mål. Läs gärna mer om hur vi arbetar med Young Professionals här!

Vi söker dig som

  • Har en högskoleingenjörsexamen inom relevant område, tex datateknik eller elektroteknik där du har erhållit kunskap inom inbyggda system
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet i kontakt med kunder, leverantörer och kollegor

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av programmering, från tex hobbyprojekt och/eller extrajobb samt om du har kunskap inom realtidsoperativsystem.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

För att fungera väl och trivas i denna roll behöver du vara problemlösande och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. En nyfiken och initiativtagande inställning är avgörande då det är ditt ansvar att söka svar på frågorna i vardagen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15097119

Ansök här