info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099514

Utvecklare på deltid till AddContext AB!

AddContext AB

Är du student och brinner för programmering? Letar du efter ett meriterande jobb och en möjlighet att utvecklas? Då är denna tjänst för dig! AddContext söker nu en person som ska programmera i Excel. Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Företag: AddContext AB

Plats: Karlstad

Jobbkategori: IT

Omfattning: Deltid

Startdatum: Enligt överrenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

AddContext är en företagsspecialist som erbjuder stöd samt skräddarsydda och effektiva lösningar inom verksamhetsutveckling och säkerhetsfrågor. Företaget samarbetar med organisationer och företag som behöver hantera komplexa utmaningar. Genom strategisk rådgivning, utbildning och föreläsningar hjälper AddContext sina kunder att omvandla problem till meningsfulla och hanterbara åtgärder.

I din roll som utvecklare kommer du att arbeta med att uppdatera och standardisera hanteringen av kundens tillgångar. Du kommer att konstruera skräddarsydda mallar i Excel genom att skapa och redigera makron som kan automatisera uppgifter. Syftet med mallarna är att ta fram ett verktyg som hjälper kunden hantera sina tillgångar på ett strukturerat och effektivt sätt.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt arbete vid sidan av studierna
 • Möjligheten till kompetensutveckling
 • En roll med frihet under ansvar

Arbetsuppgifter

 • Programmering med Excel, makron och VBA
 • Enklare administrativa arbetsuppgifter

Vi söker dig som

 • Är student på eftergymnasial nivå eller har en annan huvudsakligsysselsättning, fördelaktigt med intriktning på programmering eller utveckling
 • Kan svenska flytande i både tal och skrift
 • Kunskap inom Excel

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet med att arbeta med programmering i Excel
 • Arbetat inom/mot statlig myndighet

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099514

Ansök här