Sökresultat
Annons-ID: 15097288

Utvecklare till HIL-labb hos vår kund inom konsultbranschen!

Vår kund är ett teknikkonsultbolag med specialister inom teknik och IT. De har kontor i Liljeholmen där deras största kunder verkar inom fordon och telekomindustrin. Det som genomsyrar vår kund är att man drivs av att arbeta med utveckling, tillsammans med spännande kunder i många olika branscher. I rollen tillhör du ett team som ansvarar för integrationer och utveckling av omvärldsmodeller i Matlab/Simulink i ett HIL-labb (Hardware-In-The-Loop), till ett bolag inom fordons-industrin. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vår kund är ett familjärt konsultbolag med specialister inom produkt- och systemutveckling och de arbetar i hela kedjan från ledning och planering till genomförande och kvalitetssäkring. Vår kund ligger i framkant när det kommer till teknik, så här kommer du verkligen trivas om du själv är nyfiken på nya tekniker. Du kommer att arbeta i en grupp som ansvarar för integrationstester med utveckling av omvärldsmodeller i Matlab/Simulink för simulering under testfall. Det handlar om inbyggda system (embedded). Teamet är på ca 8 personer och är blandat med seniora och juniora konsulter där man kommer att få lära sig mycket och varierat. Du kommer att sitta i vår kunds lokaler på Liljeholmen men det kan också bli aktuellt att ibland få sitta i Södertälje.

Du erbjuds

 • En möjlighet att utvecklas och lära dig av seniora kollegor
 • En familjär stämning på arbetsplatsen där man alltid hjälper varandra och har roligt tillsammans, både på och efter jobbet

Arbetsuppgifter

 • Underhåll och nyutveckling för CI/CD. Teamet kör idag CI/CD pipeline i Jenkins, men i framtiden kan det antingen bli Jenkins eller GIT pipelines
 • Utveckling och underhåll av Python- och Matlab script

Vi söker dig som

 • Har en ingenjörsutbildning inom relevant område, exempelvis elektroteknik, teknisk fysik eller liknande
 • Har minst två års erfarenhet från liknande roll
 • Har erfarenhet av Python, Matlab, Jenkins och GIT
 • Har ett stort driv och nyfikenhet på nya tekniker
 • Tala och skriva flytande i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språk

För att lyckas i rollen tror vi att du är:

 • Orädd
 • Samarbetsvillig
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här