My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101868

Utvecklare till Trafikförsäkringsföreningens affärsutvecklingsenhet!

TRAFIKFÖRSÄKRINGSFÖRENINGEN

”Det bästa med mitt arbete är den stora variationen i rollen och de underbara kollegorna. Att få arbeta med hela utvecklingskedjan med möjlighet att bredda min kompetens inom både backend och frontend är riktigt roligt!” Så beskriver Anton sitt jobb som systemutvecklare hos Trafikförsäkringsföreningen. Här får du arbeta med utveckling i komplexa sammanhang och i en väl fungerande agil process, tillsammans med engagerade kollegor. Låter detta som en arbetsplats för dig? Då är du välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: TRAFIKFÖRSÄKRINGSFÖRENINGEN

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Trafikförsäkringsföreningen (TFF) är ett samarbetsorgan för trafikförsäkringsbolag i Sverige och har en central roll i det svenska trafikförsäkringssystemet. TFF har en bra fungerande agil förvaltnings- och utvecklingsprocess som knyter ihop affärsbehov och tekniska utvecklingsmöjligheter med löpande förvaltning. Produktmässigt så har TFF Microsoftteknik som bas i de flesta av sina applikationer.

Du kommer att tillhöra webbteamet som ansvarar för att utveckla TFFs digitala kundkanaler, främst TFFs Mina Sidor lösning och kringsystem. Teamet består av utvecklare, UX, kravställare och testare.

TFFs lokaler ligger på Östermalm/Gärdet på bekvämt avstånd till buss (5 meter) och tunnelbana (450 meter). Precis utanför kontoret finns både träningslokaler och vacker natur och du får kollegor som gärna kör ett träningspass på lunchen eller tar en promenad längs Djurgårdskanalen.

Tech stack

 • Micro service arkitektur
 • Backend: C#/.net, SQL och Entity framework
 • Frontend: JavaScript, React, HTML/CSS

Du erbjuds

 • Spännande och svåra utmaningar att lära ifrån; hos TFF måste tekniken ta hänsyn till allt från snåriga regelverk till höga prestandakrav och komplexa samband som skall översättas till begripliga användargränssnitt
 • Utbildningar som du och TFF väljer tillsammans för att bygga på din kompetens inom IT
 • En anställning hos TFF efter 12 månaders arbete, förutsatt att samarbetet mellan alla parter fungerar bra. TFF har kollektivavtal (inklusive tjänstepension) för sina anställda

Arbetsuppgifter

 • Leda egna utvecklingsuppgifter och samarbeta med utvecklare i andra team i gemensamma uppdrag
 • I första hand ren programmering men även stöd till testare och kravanalytiker när de behöver utvecklarhjälp.
 • Följa och kontinuerligt förbättra teamets processer som bygger på SCRUM med tvåveckorssprintar

Vi söker dig som

 • Har minst en kandidatexamen inom systemutveckling
 • Har minst fem års arbetslivserfarenhet av utveckling inom .net tillsammans med andra tekniker som JavaScript, React och SQL
 • Erfarenhet av arbete med Azure DevOps och TFS/Git
 • Flytande språkkunskaper i svenska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Lyhörd
 • Lagspelare
 • Modig
 • Engagerad

I den här rekryteringsprocessen ställer vi höga krav på din ansökan. Sök därför tjänsten med ett CV och personligt brev där du motiverar tydligt ditt intresse för rollen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofie Gillberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sofie.gillberg@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101868

Ansök här