Sökresultat
Annons-ID: 15095013

Varuplockare till Coop i västra Värmland!

Coop Värmland Ekonomisk förening

Vi söker nu deltidspersonal som vill arbeta som varuplockare i Coopbutiker i västra Värmland. Vi letar efter flexibla och serviceinriktade personer som tycker det låter roligt att jobba extra i butik. Är du den vi söker? Tveka inte - sök redan idag!

Ansök här

Företag: Coop Värmland Ekonomisk förening

Stad: Sunne

Jobbkategori: Warehousing / Logistics

Omfattning: Deltid, Deltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som varuplockare kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för butik, med fokus på att plocka och packa varor. Ditt ansvar är att säkerställa att varorna blir korrekt plockade och packade, fronta och hålla det snyggt i butiken. Vi söker totalt tre deltidsanställda för följande områden:

 1. Torsby och Sunne
 2. Hagfors och Munkfors
 3. Arvika och Charlottenberg

Om du söker tjänsten för att arbeta i Torsby räknar vi därmed att du även kommer att kunna hoppa in och arbeta i Sunne. Vill du jobba i Hagfors ser vi även att du kan ta dig till Munkfors, och samma med Arvika och Charlottenberg. Därför behöver du som söker ha möjlighet att kunna ta dig till butiker i båda områdena för att vara aktuell för tjänsten.

Till en början är det endast varuplock men efter en tids anställning kan det även bli aktuellt att bli upplärd för kassahantering.

För att du ska kunna vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning i dagsläget.

Arbetsuppgifter

 • Uppackning av varor
 • Fronta varor
 • Hålla rent i butiken
 • Kontakt mot kunder

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper i svenska
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning. Detta behöver kunna styrkas med exempelvis registreringsbevis för studier eller anställningsavtal
 • Har B-körkort och tillgång till egen bil för att kunna åka till butik med behov
 • Inte har eller haft anställning i konkurrerande verksamhet

Det är meriterande om du har

 • Arbetat i butik tidigare

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Coop Värmland Ekonomisk förening

Coop Värmland är en kooperativ förening som ägs och drivs av 160 000 medlemmar. Huvudkontoret är beläget i Karlstad och det finns ett 60-tal butiker runtom i Värmland. Totalt är det cirka 1000 personer som arbetar tillsammans för att vara den goda kraften i värmländsk dagligvaruhandel. Hos Coop Värmland står service och matglädje i fokus där samtliga medarbetare får möjlighet att växa.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här