info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098702

Vattenfall söker en Junior elkraftstekniker till Skellefteå!

Vattenfall Services Nordic AB

Har du bakgrund inom el-teknik och har ett intresse av att vara med och utveckla framtidens energilösningar? Vi söker för Vattenfalls räkning en elkraftstekniker med känsla för kundkontakt och bra samarbete! Du kommer att bli en del av ett av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraft där du kommer att förnya, underhålla och bygga elkraftsanläggningar. Låter detta som något för dig? Ansök idag, urval sker löpande.

Ansök här

Företag: Vattenfall Services Nordic AB

Plats: Skellefteå

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Nu har du möjligheten att bli en del av en företagskultur som präglas av säkerhet-och entreprenörsanda! Kreativitet, självständighet och resultatorientering ligger i centrum i arbetet hos Vattenfall! Här får du vara med och påverka Sveriges energi-infrastruktur och får möjligheten att utvecklas inom flera teknikområden.

I denna roll sker ditt arbete både i team och självständigt, där stora utvecklingsmöjligheter erbjuds! Kunderna du kommer att arbeta med finns inom eldistribution, energi, industri, infrastruktur, fastighet och entreprenad.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med projekt eller underhåll av friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer men även mot kunder inom gruv/tillverkningsindustrier
 • Arbeta med alla förekommande typer av byggnationer och projekt
 • Samverka med övriga tekniker i Vattenfalls uppdrag
 • Analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en trygg elleverans

Vi söker dig som

 • Har en el-teknisk gymnasieutbildning och/eller eftergymnasial utbildning inom el-distribution eller motsvarande erfarenhet av arbete som distributionselektriker/linjemontör inom spänningsnivåer
 • Är flexibel då resor och övernattningar kan förekomma i arbetet
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, detta för att båda språken förekommer i arbetet.
 • Har B-körkort

Vidare är det också meriterande att ha utbildningar som ESA, Säkerhet på väg och hjärt-och lungräddning samt intyg för arbete på hög höjd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Linnea Olofsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på linnea.olofsson@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098702

Ansök här