Sökresultat
Annons-ID: 15095292

Vattenfall söker en teknisk beredare till Gällivare!

Vattenfall Services Nordic AB

Vill du jobba i en framtidsbransch och bidra till utvecklingen av Sveriges energiinfrastruktur? Hos Vattenfall kommer du att få möjligheten att planera och bereda projekt inom friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer. Tjänsten passar dig som trivs i en varierande teknisk roll med många kontaktytor. Låter detta intressant? Sök redan idag, urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Vattenfall Services Nordic AB

Stad: Gällivare

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Ta möjligheten och bli en del av en företagskultur som präglas av en säkerhets- och entreprenörsanda, med kreativitet, självständighet och resultatorientering som nyckelbegrepp! Här får du vara med och påverka Sveriges infrastruktur inom energi samtidigt som du får möjligheten att utvecklas inom flera teknikområden. Du kommer att arbeta i team såväl som självständigt, med stora utvecklingsmöjligheter att växa i din roll.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Du kommer ansvara för kontakten med markägare, kunder och myndigheter
 • Hantera tillståndsfrågor samt detaljplanera tekniska lösningar
 • Sammanställa materialbeställningsunderlag men du kommer även att skapa EBR kalkyler för projekt

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial el/teknisk utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som vi finner är relevant för tjänsten
 • Är flexibel då resor och övernattningar kan förekomma i arbetet
 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken förekommer i arbetet
 • Har B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Självgående
 • Samarbetsvillig

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gällivare eller Luleå

Vattenfall arbetar med säkerhetskänslig data och personuppgifter vilket innebär att en säkerhetsprövning kan komma att behövas genomföras, med intervju och eventuellt drogtest.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vattenfall Services Nordic AB

Läs mer om Vattenfall här: Vilka vi är – Om oss - Vattenfall

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här