Sökresultat
Annons-ID: 15096575

VD-assistent till Svenska Träskyddsföreningen

SvTF Service Aktiebolag

Svenska Träskyddsföreningen är ett kompetenscentrum med syfte att tillvarata medlemsföretagens intressen genom utbildning, information och bevakning av branschfrågor. Här erbjuds du en varierande roll där du kommer arbeta nära organisationens medlemmar och samarbetspartners med syfte att sprida och utveckla användningen av trä i byggbranschen. Rollen passar dig som har en administrativ ådra och som vill bli en del av en organisation som värdesätter kunskap och kvalitet.

Ansök här

Företag: SvTF Service Aktiebolag

Stad: Stockholm

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I rollen som VD-assistent hos Svenska Träskyddsföreningen ges du möjlighet till en bred roll i en spännande branschförening som verkar för företag som tillverkar och utvecklar trävaror. De behöver nu stötta upp med en VD-assistent, där arbetsuppgifterna och ansvarsområdet innefattar såväl administration, kommunikation och projektkoordinering. Svenska Träskyddsföreningen består i dagsläget av 3 medarbetare, där du kommer att arbeta närmast VDn. Detta innebär att du till stor del kommer att arbeta självständigt, samtidigt som du kommer att ha många kontaktytor med externa parter.

Rollen består av fyra ansvarsområden, som du succesivt kommer att introduceras till:

 • Chefsstöd: Erbjuda administrativt stöd till VD, innefattande att hantera kalendrar, boka möten, förbereda mötesunderlag samt skriva och redigera protokoll, korrespondens, presentationer och rapporter.
 • Kommunikation: Skapa, implementera och övervaka kommunikationsstrategier för att öka föreningens synlighet och medlemsengagemang. Samt skriva och redigera innehåll för olika plattformar, inklusive hemsidan, sociala medier och tryckmaterial och samarbeta med reklambyråer och andra partners för att säkerställa material.
 • Projektledning: Initiera, planera, genomföra och avsluta projekt som föreningen anförtrott genom att ansvara för tidsplaner, budgetar och resurshantering.
 • Webbplatsansvar: Skapa och uppdatera innnehåll på föreningens hemsida (i Wordpress)

Vi söker dig som

 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom exempelvis kommunikation, företagsadministration eller annat område som bedöms relevant
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en assistentroll, företrädesvis på ledningsgruppsnivå och/eller inom en branschorganisation
 • Har goda kunskaper och erfarenhet av MS Office samt Wordpress
 • Har mycket goda skriftliga och muntliga kommunikationsfärdigheter på såväl svenska som engelska
 • Besitter ett stort intresse för hållbarhetsfrågor

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • God samarbetsförmåga
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

SvTF Service Aktiebolag

Svenska Träskyddsföreningen företräder den svenska träskyddsindustrin och verkar för att svenskt trä används mer av fler. Rätt trä på rätt plats är vårt motto. Träförädling har en lång tradition och Sverige har bidragit till att utveckla kemi och teknologi till dagens moderna och säkra och beständiga trävaror. Samhällets utmaning är att bygga med mindre klimatavtryck och samtidigt bygga mer än idag. Då behövs cirkulära material med litet klimatavtryck och lång livslängd och minsta möjliga miljöpåverkan. Och beständigt NTR-märkt virke är det miljöriktiga valet när man bygger ute. Kvalitetscertifierade beständiga trävaror med lång förväntad livslängd är en av de viktiga lösningarna för modernt träbyggande med minsta möjliga klimatavtryck. Läs gärna mer om Svenska Träskyddsföreningen på deras hemsida: Svenska Träskyddsföreningen | Svenska Träskyddsföreningen (traskydd.com)

Bli direktrekryterad till SvTF Service Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här