info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099121

Verksamhetsutvecklare med skoglig utbildning till ForestX!

ForestX AB

På ForestX finns både skogliga generalist- och specialistkompetenser vilket gör att det finns ett naturligt kunskapsutbyte och stöd i arbetet. Du kommer arbeta i team där olika kompetenser kombineras för att nå högsta kundnytta inom verksamhet, teknik och process.

Ansök här

Företag: ForestX AB

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

ForestX erbjuder digitala lösningar och verksamhetskunskap för hela skogens värdekedja, från skog till färdig produkt. De har välkända skogs- och sågverksföretag i Sverige, Danmark och i Centraleuropa som kunder. ForestX blev 2023 utnämnt till Gasell 2023 av Dagens Industri för sin snabba och sunda tillväxt.

De lösningar och det kunnande ForestX erbjuder ger information och beslutsunderlag från allt från planering av avverkning till hur ett sågverk bäst optimerar sin användning av virket. En tredjedel av ForestXs anställda har en skoglig utbildning. Tillsammans med erfarna lösningsarkitekter och utvecklare finns en stor kunskap om skogsbranschens behov och digitala lösningar. Till ForestX hör ett nätverk av partners och specialister som kompletterar arbetet med att digitalisera skogsindustrin.

ForestX samarbetar med flera världsledande produktleverantörer. De utvecklar också sin egen produkt Optinex som är ett planerings- och optimeringsverktyg för sågverk. Optinex används i dag på sågverk och inom produktion av limträ och KL-trä i Sverige och Europa. ForestX har i dagsläget cirka 45 medarbetare i Göteborg, Dalarna, Uppsala, Växjö och Pune, Indien. De har medarbetare på plats för kunder i Tyskland och i Österrike.

Du erbjuds

 • Ett utmanande och varierande arbete med stora möjligheter att påverka lösningar och arbetsupplägg
 • Att skapa hållbar förändring i skogsindustrin

Arbetsuppgifter

 • Hjälpa och utbilda användare av kunds system
 • Delta i projektplaner, definiera affärsmål och mätbara resultat hos kunder
 • Delta i implementeringsprojekt av spetsprodukter i skogs- och träindustrin
 • Ansvara för kravfångst och förankring av kundernas behov
 • Skapa och utveckla en långsiktig relation med kunderna

Vi söker dig som

 • Har skoglig högskoleutbildning
 • Kan prioritera och genomföra uppgifter i en dynamisk, snabb miljö
 • Är obehindrad på svenska och engelska då båda språk används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du

 • Har tidigare arbetserfarenhet från skogsbolag
 • Kan tyska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Analytisk
 • Kommunikativ
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ForestX AB

Läs mer om ForestX här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sanam Talimy eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgh02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099121

Ansök här