Sökresultat
Annons-ID: 15097174

VI söker en mekanikkonstruktör till Axis Communications i Lund!

Axis Communications Aktiebolag

Har du ett genuint intresse för teknik och vill få in foten i ett världsledande bolag som värnar om din utveckling? Axis söker nu en mekanikkonstruktör till deras huvudkontor i Lund. Sök idag då vi arbetar med löpande urval med start omgående!

Ansök här

Företag: Axis Communications Aktiebolag

Stad: Lund

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Kontorstider

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Du kommer ingå i teamet för New Business Access Control Solutions. Ett team på cirka 20 medarbetare, bestående av både mekanik- och elektronikingenjörer. Teamet arbetar tvärfunktionellt och samarbetar med många andra funktioner på daglig basis.

Teamet arbetar för att bredda Axis totala erbjudande. De utvecklar nya innovativa produkter och systemlösningar inom området smarta passersystem, exempelvis porttelefoner, kortläsare och tillbehör.

Rollen som mekanikkonstruktör är en bred roll där du är med från första produktidén till global lansering. Förutom detaljkonstruktion kommer du även att arbeta med genomförbarhetsstudier, konceptutveckling, tillverkningsbarhet, testning och verifiering samt stödja vid volymproduktion och certifieringar.

Du erbjuds

 • Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis Communications. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig på initialt sex månader och det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Har en universitetsexamen inom mekanik eller motsvarande.
 • Du behärskar 3D-modellering och mekanisk design för både plast och metall.
 • Har erfarenhet av att utveckla kompletta produkter, från idé till volymproduktion
 • Är van att arbeta i team där du tar en ledande roll.
 • Har god kommunikationsförmåga på engelska både i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Självgående

Vi ser gärna att du är öppensinnad då Axis värdesätter att man bidrar till en positiv laganda och arbetsmiljö samt har en god förmåga att dela kunskap och kompetens med andra. Tjänsten innebär mycket självständigt arbete och frihet, vilket kräver att du är proaktiv och initiativtagande. Du trivs bra med att arbeta tvärfunktionellt med många andra kollegor.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Axis Communications Aktiebolag

Axis är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här