My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104331

Vi söker Lending Officers till Swedbank!

Swedbank AB

Är du en person som trivs med att arbeta effektivt och kvalitetssäkert, där hög kundnöjdhet är ett stort fokus? Vill du vara med och bidra till att Swedbanks kunder får den bästa upplevelsen när de genomför en av livets största affärer? Då har du kommit rätt! Just nu söker Lending Operations i Stockholm ett antal nya Lending Officers. Välkommen in med din ansökan! Ansök här

Ansök här

Företag: Swedbank AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, 38,5 h/vecka

Startdatum: 20 maj

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Academic Work söker för Swedbanks räkning Lending Officers för ett uppdrag som inledningsvis sträcker sig sex månader. Du kommer erbjudas en gedigen onboarding med närvarande teamchefer vars mål är att du ska bli självgående i rollen. Du kommer bli en del av ett stort team som arbetar i öppet landskap. Arbetet utförs på plats på kontoret i Sundbyberg på Landsvägen 40.

 • För denna tjänst kommer det krävas ett utdrag ur belastningsregistret, vänligen beställ två styck i samband med att du söker tjänsten här!

Du erbjuds

 • Möjlighet att komma in på en av Sveriges storbanker.
 • Ett meriterande arbete som ger dig inblick i finans-branschen.
 • Två engagerade konsultchefer som kommer vara med och stötta dig under uppdraget.

Arbetsuppgifter

 • Hantera handläggningen och administrationen vid bostadsaffärer och bolåneärenden för privatpersoner.
 • Ha en central roll i kommunikationen gentemot mäklare och rådgivare.
 • Arbeta med genomarbetade processer och arbetsinstruktioner samt bidra till ständiga förbättringar då det är en stor del av deras vardag.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi.
 • Har tidigare erfarenhet av ett serviceyrke.
 • Har flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift då rollen kräver detta.
 • Har goda kunskaper i engelska.

För denna tjänst kommer det krävas ett utdrag ur belastningsregistret, vänligen beställ två styck i samband med att du söker tjänsten här!

Det är meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete.

I denna rekryteringsprocess väger de personliga egenskaperna väldigt tungt där vi ser att du har en hög personlig mognad. Vi söker därför dig som är nyfiken och orädd för att prova dig fram. Utöver detta är du noggrann och trivs i en dynamisk miljö där du agerar spindel i nätet. Rollen kräver dessutom att du är serviceinriktad och erbjuder kunderna högklassig service där du representerar Swedbanks varumärke.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Beatrice Hyllstam eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104331

Ansök här