Sökresultat
Annons-ID: 15097620

Vi söker telefonförsäljare till Diamax i Umeå!

Diamax Business Group AB

Vi söker nu telefonsäljare till Diamax i Umeå, där du kan komma att jobba som försäljare mot Telia och deras kunder. Här kommer du till ett företag där du får lära dig spetskompetens inom försäljning över telefon. Ingen tidigare erfarenhet behövs utan vi söker dig med motivation att lära dig försäljning och som vill arbeta och ha roligt tillsammans med hjälpsamma kollegor! Diamax värnar om alla kollegors sammanhållning, och har regelbundna AW´s och aktiviteter. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Ansök här

Företag: Diamax Business Group AB

Stad: Umeå

Jobbkategori: Sales

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: September/Oktober

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Diamax jobbar som återförsäljare åt några av Sveriges starkaste varumärken i en mängd olika branscher. För denna roll krävs igen tidigare erfarenhet, varken av arbetslivet eller säljyrket, utan du kommer få en gedigen säljutbildning på plats. Detta är det perfekta första jobbet efter gymnasiet eller för dig som redan har arbetslivserfarenhet men vill testa på säljyrket. När din introduktionsutbildning är färdig har din utveckling bara börjat. Du kommer under hela din anställning att få coachning, feedback och vidareutbildning dagligen och kommer alltid kunna få stöttning och tips från dina härliga kollegor.

Du erbjuds

 • Stimulerande arbete i en härligt team
 • Ett utvecklingsprogram som sträcker sig under hela din anställning
 • En fast lön med ett utarbetat bonussystem som är provisionsbaserat
 • Friskvårdsbidrag

Arbetsuppgifter

 • Efter din introduktion kommer du att börja ta dina första samtal. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
 • Utringade försäljning
 • Mötesbokning

När du har blivit bekväm i rollen finns det utvecklingsmöjligheter till ytterligare arbetsuppgifter!

Vi söker dig som

Det viktigaste är dina personliga egenskaper och inte dina erfarenheter. Vi söker personer som värdesätter utveckling och är intresserade av försäljning. Personer som vill arbeta på ett företag där man har roligt med kollegorna. Det enda kravet är att du skriver och talar svenska obehindrat.

Som person ser vi att du är:

 • Ansvarstagande
 • Serviceinriktad
 • Har personlig mognad

Övrig information

 • Start: September/Oktober
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Diamax önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Diamax Business Group AB

Diamax består utav likartade kontor med belägring i Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik. I respektive stad sitter vi centralt och unikt för oss är att många av våra medarbetare stannar hos oss i många år, vilket kan ses som ovanligt i säljbranschen och vi ser det som ett kvitto på att vi gör saker rätt. Vi sitter i moderna lokaler och vi sysselsätter i dagsläget ett 55-tal personer totalt. Sedan starten 2011 kan vi vara stolta över – både flertalet långa samarbeten inom såväl telemarketing, kundservice och besöksbokning, men också över den fantastiska personal som år efter år hjälper till att skapa en utvecklande och familjär arbetsplats. Läs mer påDiamax.se

Bli direktrekryterad till Diamax Business Group AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här