My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101414

Vill du arbeta inom elkraft? Vattenfall söker tekniker till Umeå!

Vattenfall Services Nordic AB

Vill du vara med och utveckla framtidens energilösningar? Vi söker för Vattenfalls räkning en elkraftstekniker till Umeå med känsla för samarbete och ett tekniskt intresse. Här blir du en del i ett av Sveriges ledande bolag inom energi och elkraft där du kommer att arbeta i olika projekt med att säkerställa en trygg elleverans till Vattenfalls kunder! Läs mer och ansök idag, urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Vattenfall Services Nordic AB

Plats: Umeå

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vattenfall Services Nordic AB erbjuder dig möjligheten att bli en del av en företagskultur som präglas av säkerhet-och entreprenörsanda. Kreativitet, självständighet och säkerhet ligger i centrum i arbetet hos Vattenfall, där du får vara med och påverka Sveriges energi-infrastruktur och får möjligheten att utvecklas inom flera teknikområden.

I rollen som elkraftstekniker kommer du främst att arbeta med låg- och mellanspänning i olika former av projekt och byggnationer tillsammans med kollegor internt samt externa parter med olika ansvar i projektgruppen. De vanligaste typerna av projekt är luftledningsnät, jordkabelnät och nätstationer men även mot kunder inom gruv/tillverkningsindustrier.

Arbetsuppgifter

 • Analysera och förstå tekniska beskrivningar
 • Montage och skarvning samt provning av kabel- och luftledningsnät
 • Montage av kabelskåp och nätverksstationer
 • Genomförande av säkerhetsmedvetna åtgärder och beteenden för att säkerställa en säker arbetsplats och trygg elleverans
 • Upprätthålla hög kvalitet i arbetet för både kollegor och projektet som helhet

Vi söker dig som

 • Har en el-teknisk gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom eldistribution eller motsvarande erfarenhet från arbetslivserfarenhet
 • Är flexibel då resor och övernattningar kan förekomma i arbetet
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språk förekommer i arbetet
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Utbildning inom ESA, arbete på väg, HLR samt arbete på hög höjd

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Kvalitetsmedveten
 • Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Linnea Olofsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101414

Ansök här