Sökresultat
Annons-ID: 15097148

Vill du bli en del av E.ONs Taskforce i Malmö?

E.ON Energidistribution Aktiebolag

Vill du bli en del i ett tight tvärfunktionellt team i hjärtat av energiomställningen? Är du en driven person som tycker det är kul med energilösningar och affärsoptimering? Är du dessutom nyexaminerad och vill komma in på en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter- då kan detta vara tjänsten för dig. Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: E.ON Energidistribution Aktiebolag

Stad: Malmö

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

E.ON arbetar ständigt med att vara ledande i energiomställningen och det kommer du få vara med och påverka i Taskforce teamet där du driver och optimerar arbetet framåt med att hantera förfrågningar om att ansluta till E.ONs nät. Förfrågningarna gäller främst solceller till både lokalnät och regionnät i hela landet, men även laddinfrastruktur, vindkraft, batterier och konsumtion. En av dina huvuduppgifter kommer vara att göra en analys av kapaciteten i elnätet. Du kommer jobba tight med en grupp likasinnade med blandad bakgrund som stöttar varandra i de olika projekten. Din framtida kollega säger: " Vi har väldigt god stämning, det är alltid folk på kontoret och vi har väldigt roligt tillsammans. I och med stora kontaktytor i hela företaget har vi redan första halvåret lärt oss väldigt mycket om både elnätet och affären!”

För att du ska trivas i rollen krävs det även att du har ett intresse för elkraft och energiomställningen, god affärsförståelse, trivs med interna och externa kontaktytor och har en god teknisk förståelse. Rollen är väldigt flexibel med stora möjligheter till att påverka verksamheten vilket gör att det är en unik tjänst!

Du erbjuds

 • En fot in på ett företag som vill satsa på dig och din utveckling.
 • Ett långsiktigt uppdrag där du har goda möjligheter att på sikt gå vidare internt.
 • Personlig coachning från din konsultchef på Academic Work likväl som från din närmsta kontaktperson på E.ON.

Arbetsuppgifter

 • Arbetar direkt med energiomställningen med fokus på elnät och förnybar energi
 • Hantera förfrågningar från kunder
 • Förbättra och effektivisera processer och flöden
 • Ingå i ett team som över tid sätter ihop lösningar som förbättrar processen
 • Arbeta med simulering och analys av stora system, applicera kunskap om elkraft/energiteknik/modellering och simulering/flödesanalys på ett riktigt system

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Är obehindrad i svenska och engelska, både i tal och skrift, då språken används dagligen

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av stora system och flöden eller processutveckling och optimering
 • Läst elkraft eller programmering

Är du en fena på Python eller Excel är det en bonus!

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Inspirerande
 • Problemlösande
 • Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här