My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104160

Vill du utveckla banbrytande lösningar i en datadriven framtid?

Fiwe Systems & Consulting AB

Vi söker nu en utåtriktad konsult som genom kreativitet och innovation kontinuerligt förbättrar våra erbjudanden. Den idealiska kandidaten har en känsla för att lösa komplexa problem, utveckla nya lösningar som inte bara möter, utan även överträffar våra kunders förväntningar. Ditt engagemang och dina insikter kommer att vara avgörande för att kontinuerligt locka och behålla kunder, och därmed säkerställa att de ständigt vill investera i din expertis.

Ansök här

Företag: Fiwe Systems & Consulting AB

Plats: Mölndalsvägen 81

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

I en värld där digital transformation accelererar är data inte bara en resurs – det är fundamentet som moderna affärer byggs på. Utan högkvalitativ data finns det inga framgångsrika AI-algoritmer, ingen effektiv e-handel och inga insiktsfulla affärsstrategier. I framtiden kommer datakvalitet att vara avgörande för framgång och hos oss står datadriven innovation i centrum.

Vi på Fiwe arbetar bland annat med områden som PIM och MDM för att säkerställa att våra kunders data är av högsta kvalitet. Våra integrationslösningar förstärker samtidigt varje beröringspunkt – från e-handel och webbplattformar till avancerade sökfunktioner samt vår unika domän ’Guided Selling’.

Vår vision är att genom datadrivenhet inte bara följa utvecklingen utan att forma den. Bli en del av vår resa och sätt din prägel på framtiden!

Hos oss får du möjligheten att arbeta med omfattande och avancerade lösningar inom ledande områden för datadriven handel som MDM, PIM och e-handel. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av programmering i Java och PHP, samt nödvändiga kunskaper i SQL-databaser. Vår ambition är att ständigt ligga i framkant, och vi involverar oss i spännande, innovativa tekniker inom AI, CI/CD samt containerbaserade lösningar med Docker och Kubernetes. Om du är en teknikentusiast med ett stort mått av social kompetens som trivs i en miljö där utveckling står i centrum är du rätt person för oss.

Du kommer arbeta med våra kunder i olika konstellationer, team och projekt vilket kan innebära arbete ute hos kund vid tillfälle, men majoriteten av tiden arbetar du utifrån vårt kontor. Våra projekt är av långsiktig karaktär där vi arbetar med kvalité och skärpa i varje moment.

Som en del av vårt team erbjuds du:

 • Spännande arbetsuppgifter som inte bara breddar din befintliga kompetens utan möjliggör en personlig utveckling i roller med ett stort mått av eget ansvar
 • Ständig kompetensutveckling i en kreativ miljö där du arbetar nära kollegor i liknande roller
 • En inspirerande arbetsmiljö i våra trevliga och ljusa kontor belägna på Mölndalsvägen
 • Exklusiva tekniska verktyg som vår egen Stack Overflow-instans för kunskapsdelning, tillgång till modern AI-teknologi inklusive Co-pilot och vår interna AI-kompis Chatty, samt vår unika talande björn Chucky
 • Avancerad kunskapsanalys med Skills Base för att kontinuerligt utveckla dina färdigheter, samt tillgång till en omfattande digital kurskatalog från LinkedIn Learning
 • Regelbundna brainstormingsessioner, hackatons och utvecklarforum där du kan dela med dig av- och ta del av kunskap från dina kollegor
 • Ett välstrukturerat onboarding-program med en personlig mentor för att säkerställa en framgångsrik start hos oss

Vi söker dig som

 • Har en högskoleutbildning eller motsvarande inom IT
 • Har kunskaper i JAVA och PHP
 • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat då dokumentation och kontakter internt såväl som externt sker på dessa språk

Som vår ideala kandidat tror vi att. du har du följande personliga egenskaper:

 • En kreativ problemlösare som aktivt söker information, ger konstruktiv feedback och presenterar innovativa lösningar för att säkerställa optimala resultat.
 • En lagspelare som naturligt samarbetar med kollegor, delar med sig av sina erfarenheter och dra nytta av andras kunskaper för att stärka teamets övergripande prestation.
 • Strukturerad och effektiv, med en förmåga att prioritera och planera ditt arbete för att effektivt driva projekt framåt.
 • En entusiastisk utforskare som brinner för att dyka in i nya utmaningar, testa ny teknik och anamma nya arbetsmetoder.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Fiwe's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Läs mer om varför vi arbetar med rekryteringstester här.

Rekryteringsprocessen

 • Steg 1: Tester via vår samarbetspartner Assessio
 • Steg 2: Telefonavstämning med Academic Work
 • Steg 3: Intervju med Academic Work
 • Steg 4: Intervju 1 med Fiwe
 • Steg 5: Intervju 2 med Fiwe
 • Steg 6: Referenstagning via Academic Work
 • Steg 7: Avtalsskrivning

Fiwe Systems & Consulting AB

På Fiwe drivs vi av en kultur som kombinerar innovation med samarbete, allt i en miljö som lockar och behåller de bästa talangerna. Vår mission är att förstå och förverkliga kundens behov genom att leverera effektiva och hållbara lösningar som skapar verkligt värde.

Vi är baserade i Göteborg och har etablerat oss som en ledande aktör i Norden inom digitala affärslösningar. Vi excellerar i att integrera B2B-handel och digitalisera tjänster, vilket optimerar och utvecklar våra kunders affärsplattformar. Vi tar oss an utmaningar från stora kunder inom olika branscher, inklusive bygg och elektronik. Våra kunder inkluderar framstående namn som Dustin, Beijer Bygg, Elgiganten och Derome för att nämna några.

Hos oss arbetar du i en hybrid av konsult- och produktbolag, där vi engagerar oss i långsiktiga projekt som både möter och överträffar kundernas förväntningar. Vi bygger långsiktiga relationer och tar ett helhetsansvar från kravställning till drift och förvaltning, allt för att våra kunder ska lyckas – när de lyckas, mår vi som bäst!

Bli direktrekryterad till Fiwe Systems & Consulting AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jesper Stien eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104160

Ansök här