om academic work 

Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären – young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

kort om oss

Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären – young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Mer om Academic Work i korthet.

Vi är certifierade

Academic Work är ISO-certifierat vilket innebär att vi har fått bekräftat att vi har ett effektivt system för ledning och styrning av kvalitets- och miljöfrågor. Vi vill vara säkra på att våra kunder är nöjda med vad vi levererar och att vår miljöpåverkan hela tiden minskar. Läs mer om certifierng, miljöarbete och undersökningar. 

Vi tror på ambition

Vi tror på ambition. Det är vad vi söker, förädlar och förmedlar. Ambition som i den där viljan att utvecklas, i kraften som driver oss framåt. 1998 hade tre studenter en idé och en ambition om att sammanföra studenter som var på jakt efter ett extrajobb med företag som sökte deltidspersonal. Läs mer om vår ambition genom åren. 

Vårt engagemang

För oss är det viktigt att ta ansvar när det gäller påverkan på samhället och omgivningen omkring oss och vi vill att vårt engagemang och arbetet med CSR-frågor ska genomsyra vårt arbete. Läs mer om vårt CSR-arbete. 

zambia

Vi har valt att fokusera en stor del av vårt engagemang till en organisation som är verksamma i södra Zambia, där de bland annat bygger skolor på landsbygden. Sedan 2004 har vi på Academic Work skänkt 1 % av vår vinst vilket gjort att tiotusentals barn fått gå i skola. Här berättar vi mer om vårt engagemang.

Tipsa en vän