om academic work 

Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Academic Work grundades 1998 av tre studenter, däribland vår nuvarande koncernchef Johan Skarborg, som såg näringslivets behov av personal som ett ypperligt tillfälle att hyra ut studiekompisar. Ett pannrum på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm fick fungera som ett första kontor, men snart ledde kraften i affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion.

Idag är Academic Work det näst största bemannings- och rekryteringsföretaget på tjänstemannasidan i Sverige på helåret 2017.* Sedan 1998 har vi hjälpt fler än 120 000 människor till jobb, och på samma gång försett våra kunder med lika många nya kollegor.

Förutom våra 17 kontor runt om i landet finns vi idag även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. 2017 omsatte vi 2,2 miljarder kronor i Sverige och ca 3 miljarder kronor i koncernen.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med nöjdast kunder i branschen sedan 2011 enligt Svenskt Kvalitetsindex. Vi är ISO-certifierade och kollektivavtalsanslutna.

*Kompetensföretagen 2017 

kontakta oss

Vill ni komma i kontakt med oss på Academic Work? Kanske är ni jobbsökande eller i behov av personal, eller kanske bara nyfiken på oss som företag. Hör av dig till oss på det sätt som passar dig bäst, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Tipsa en vän