Account Manager på Academic Work

Sedan 1998 har Academic Work gjort en otrolig resa, men vi är långt ifrån klara. Till 2023 planerar vi att dubbla vår omsättning, från 2 till 4 miljarder. Därför söker vi löpande fler säljare, Account Managers, som vill och vågar driva vår verksamhet framåt. Till rollen som Account Manager söker vi dig som lever våra värderingar och ständigt pushar dig själv att nå längre. Gör testerna för att bli Account Manager!

Till testerna för Account Manager
8:e
året i rad med nöjdast kunder i branschen enligt SKI 2018
No 1
Bästa försäljningsorganisation enligt ProSales 2018
3:e
året i rad med nöjdast medarbetare enligt Powered by People 2019

Jag vill bli Account Manager!

Alla kan lyckas i rollen som Account Manager på Academic Work. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. Därför använder vi oss av tester istället för traditionell CV-granskning som första steg i rekryteringsprocessen. Gör testet och ta första steget till att jobba med försäljning på Academic Work!

Gör testerna för Account Manager

Prova spelet - The Elevator Pitch!

Till rollen som Account Manager söker vi personer som strävar efter att nå nästa nivå, som vill till toppen! I spelet The Elevator Pitch kommer dina färdigheter sättas på prov - och i slutändan är det din ambition som sätter gränserna för hur långt du kan nå. Har du vad som krävs? Spela spelet nu!

Till spelet

Nyfiken på rollen som Account Manager?

Vill du veta mer om rollen som Account Manager? Här delar vi allt och lite till som kan vara intressant att veta om rollen och oss som arbetsgivare, som exempelvis arbetsuppgifter och kompetensutveckling som Account Manager. Missa heller inte att ta del av intervjuerna där våra medarbetare själva beskriver rollen!

Mer om rollen som Account Manager

Account Manager... Vad, när, hur?

Vill du komma i kontakt med oss? Har du kanske funderingar om tjänsten som Account Manager hos oss eller frågor om testerna? Eller kanske något helt annat? Maila oss!

Kontakta oss

Vart vill du bli Account Manager?

Välj stad ovan och kom igång med testet direkt

Att jobba på Academic Work är att andas Share Energy, Show Heart och Beat Yesterday. Det är vad vi värderar mest och vad som definierar hela vår kultur. Som Account Manager hos oss sätter du själv ramarna för din arbetsdag och dina resultat. Det är en roll för dig som vill ha frihet, utmanas, få stort ansvar och uppleva stark sammanhållning.

Tipsa en vän!