Account Manager på Academic Work

Sedan 1998 har Academic Work gjort en otrolig resa, men vi är långt ifrån klara. Därför söker vi löpande fler säljare, Account Managers, som vill och vågar driva vår verksamhet framåt. Till rollen som Account Manager söker vi dig som lever våra värderingar och ständigt pushar dig själv att nå längre. Gör testerna för att bli Account Manager!

Till testerna för Account Manager
10:e
året i rad med nöjdast kunder i branschen enligt SKI 2020
No 1
Bästa försäljningsorganisation enligt ProSales 2018
4:e
året i rad med nöjdast medarbetare enligt Powered by People 2020

Jag vill bli Account Manager!

Alla kan lyckas i rollen som Account Manager på Academic Work. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. Därför använder vi oss av tester istället för traditionell CV-granskning som första steg i rekryteringsprocessen. Gör testet och ta första steget till att jobba med försäljning på Academic Work!

Gör testerna för Account Manager

Vad gör egentligen en Account Manager?

Säljare är inte bara en roll som finns på de flesta företag – det är också den viktigaste positionen på många bolag. En säljares ansvarsområden består nämligen av att bidra till ökad försäljning och därmed företagets tillväxt. Säljavdelningen är alltså helt affärskritisk! Här kan du läsa mer om vad det faktiskt innebär att jobba som Account Manager.

Vad gör en Account Manager?

Nyfiken på rollen som Account Manager?

Vill du veta mer om rollen som Account Manager? Här delar vi allt och lite till som kan vara intressant att veta om rollen och oss som arbetsgivare, som exempelvis arbetsuppgifter och kompetensutveckling som Account Manager. Missa heller inte att ta del av intervjuerna där våra medarbetare själva beskriver rollen!

Mer om rollen som Account Manager

Account Manager... Vad, när, hur?

Vill du komma i kontakt med oss? Har du kanske funderingar om tjänsten som Account Manager hos oss eller frågor om testerna? Eller kanske något helt annat? Maila oss!

Kontakta oss

Att jobba på Academic Work är att andas Share Energy, Show Heart och Beat Yesterday. Det är vad vi värderar mest och vad som definierar hela vår kultur. Som Account Manager hos oss sätter du själv ramarna för din arbetsdag och dina resultat. Det är en roll för dig som vill ha frihet, utmanas, få stort ansvar och uppleva stark sammanhållning.

Tipsa en vän!