Vi är AW Family

Vi är AW Family. Liksom andra familjer delar vi en gemensam historia och framtid. Vi strävar mot samma vision, drivs av samma kärnvärden och hjälper varandra att utvecklas. Genom att arbeta hårt och omge oss med ambitiösa människor har vi gått från att vara en liten startup, till att bli en internationell företagsfamilj. Vår framgång är ett resultat av att vi attraherar rätt medarbetare, kandidater och konsulter. Med hjälp av människor får vi företag att växa. Och vårt uppdrag är att få människor att växa.

Början på vår resa

År 1998 fick tre svenska vänner idén att föra samman sina skolkamrater med arbetsgivare i behov av deltidspersonal. Det var början på Academic Works historia. Idag hittar du oss med ett stort antal lokalkontor, inte bara i Sverige, utan även i Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Schweiz.

Bemanning och rekrytering har alltid varit vår kärnverksamhet och genom åren har Academic Work hjälpt fler än 130 000 young professionals till jobb, och på samma gång försett våra kunder med lika många nya kollegor. Potentialen hos målgruppen young professionals – studenter och akademiker i början av karriären - har alltid varit centralt för oss. Det är därför vi, som bemannings- och rekryteringsföretag, definierar oss som home of the young professionals.

Vi står inte stilla, tvärtom, vi rör oss alltid framåt. Genom att hitta nya sätt att tillgodose företags kompetensbehov har vi växt till något mycket större än bara Academic Work. Vi har blivit en familj – AW Family.

Våra nya familjemedlemmar

Nya behov uppstår samtidigt som befintliga behov förändras. För att möta de utmaningar som våra kunder står inför valde vi 2016 att dela Academic Work Holding AB i två affärsgrupper – Academic Work Solutions AB och Academic Work X (AWX). Denna uppdelning gör oss flexibla och lyhörda inför aktuella trender och våra kunders krav. Academic Work Solutions AB fortsätter att fokusera på bemanning och rekrytering, och AWX är ett hem för innovativa företag som på ett eller annat sätt relaterar till vår kärnverksamhet.

AWX

Inom AWX finns: Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning programs inom branscher och områden där det råder kompetensbrist, Happo, ett digitalt rekryteringsverktyg som effektiviserar och förenklar hanteringen av rekryteringsprocesser, Digitalent, en konsultbyrå med högkvalificerade IT-konsulter, och Wyncode, som även dem erbjuder Accelerated Learning programs.

Som familj har vi aldrig varit dem som förlitar oss på tidigare prestationer. Vi ser alltid framåt, ivriga att fortsätta utmana oss själva och utvecklas.

Organisationskarta

Vill du bli en del av vår familj?

Vi söker ständigt efter fler personer som vill bli en del av vår familj. Läs mer om våra olika avdelningar eller spana in våra lediga tjänster internt!

Vill du komma i kontakt med oss på Academic Work? Är ditt företag i behov av personal eller har du andra frågor? Fyll i dina uppgifter i formuläret här nedan så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande i formuläret!

Tipsa en vän!