HR och rekrytering

Vill du erbjuda en nyutexaminerad kandidat det där första, viktiga, jobbet? Vill du vara en del av ett så avgörande ögonblick i en persons liv, samtidigt som du hjälper våra kunder med den viktigaste tillgången de har – deras medarbetare? Om du arbetar med rekrytering på Academic Work få du vara med om allt det. Här är det ditt jobb att hitta rätt kandidat för rätt tjänst. Det är också du som ser till att våra kunder är nöjda med våra tjänster, så att de vill fortsätta växa tillsammans med oss. Du fungerar dessutom som en karriärpartner till young professionals genom att hjälpa dem hitta nya karriärmöjligheter.

Alla lediga interna jobb

Olika roller med flera möjligheter

Alla som jobbar med rekrytering hos oss är förstås riktigt duktiga på rekrytering men det finns andra roller som rör rekrytering på Academic Work. Som Consultant Manager kommer du ha fullt arbetsgivaransvar för konsulterna du rekryterar och skaffa dig stor kunskap inom arbetsrätt, personaladministration och ledarskap. Medan du som Recruitment Consultant arbetar med kandidater som efter vår rekryteringsprocess anställs direkt av våra kunder. Det de båda rollerna har gemensamt är att de kommer att utveckla ditt affärssinne och din säljförmåga eftersom varje kontakt med en kandidat eller kund innebär att du marknadsför Academic Work och våra tjänster.

Utvecklas och uppnå resultat

Att arbeta som Consultant Manager, Recruitment Consultant eller i någon av de andra rollerna inom vår rekryteringsverksamhet t.ex. Staffing & Recruitment Assistant, Staffing Service Assistant eller Sourcer, är utvecklande, utmanande och väldigt roligt. Alla som arbetar med rekrytering hos oss är ambitiösa, affärsmässiga och har förmågan att samarbeta med både vår säljavdelning, kunder och kandidater. För att gilla att arbeta i någon av dessa roller behöver du också vara strukturerad och ha en stark vilja att skapa resultat.

Jobba extra med HR och rekrytering

Några av våra deltidsassistenter stöttar vår leveransorganisation och är otroligt viktiga för att Academic Work ska gå så bra som vi gör. De deltidsassistenterna jobbar som Staffing & Recruitment Assistants och Staffing Service Assistants. De underlättar inte bara vardagen för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter utan är också väldigt viktiga för vår framtida tillväxt. Är du intresserad av att arbeta deltid inom HR och rekrytering? Läs mer nedan!

Deltid inom HR och rekrytering
Tipsa en vän!